Mazăre a încercat pentru prima dată flyboard-ul, cea mai nouă distracţie pe apă la Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a încercat, duminică după-amiază, flyboard-ul, cea mai nouă distracţie pe apă din staţiunea Mamaia, spunând că este prima dată când practică flyboardingul.

635 afișări
Imaginea articolului Mazăre a încercat pentru prima dată flyboard-ul, cea mai nouă distracţie pe apă la Mamaia

Mazăre a încercat pentru prima dată flyboard-ul, cea mai nouă distracţie pe apă la Mamaia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mazăre a testat timp de câteva zeci de minute flyboard-ul şi s-a declarat încântat de noua distracţie, spunând că a învăţat să îl manevreze destul de repede şi că următorul pas este să facă sărituri.

Radu Mazăre a mai spus că vrea ca în scurt să îşi cumpere echipamentul necesar pentru flyboarding, cea mai nouă distracţie pe apă în staţiunea Mamaia.

Flyboardul permite ridicarea deasupra apei până la 10 metri, cu ajutorul unei perechi de clăpari şi al unei plăci, persoana aflată pe dispozitiv fiind propulsată la înălţime de un jet puternic de apă.

Radu Mazăre este un împătimit al sporturilor nautice, una dintre distracţiile sale preferate fiind kitesurfing-ul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici