Mazăre: De astăzi melodia staţiunii Mamaia va putea fi ascultată la radio şi pe terase - VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, miercuri, că melodia dedicată staţiunii Mamaia va putea fi ascultată la radio şi pe terase începând din această zi, el precizând că filmările la videoclipul piesei au fost finalizate în această dimineaţă.

494 afișări
Imaginea articolului Mazăre: De astăzi melodia staţiunii Mamaia va putea fi ascultată la radio şi pe terase - VIDEO

Mazăre: De astăzi melodia staţiunii Mamaia va putea fi ascultată la radio şi pe terase - VIDEO

Radu Mazăre a mers, miercuri la prânz, în zona "Far" din Constanţa, unde Primăria le oferă oamenilor mici şi bere, în oraş existând trei astfel de zone unde oamenii primesc gratis mici şi bere, de 1 Mai.

În zona "Far" s-au adunat aproximativ 100 de persoane, care stau la coadă pentru a primi mici şi bere sau un pahar cu suc.

Mazăre le-a spus oamenilor că 1 Mai "a căzut într-o perioadă mai puţin potrivită pentru mici", dar că Dumnezeu îi va ierta.

"Ştiu că a căzut 1 Mai într-o perioadă mai puţin propice pentru mici şi pentru bere, dar asta e, noi să fim sănătoşi, ne iartă Dumnezeu dacă facem lucruri bune", le-a spus Mazăre celor prezenţi.

El le-a povestit oamenilor şi cum a filmat, alături de Loredana, videoclipul staţiunii Mamaia, anunţând că filmările s-au încheiat miercuri dimineaţă.

"Am filmat cu Loredana azi-noapte până la 5 dimineaţa. Era frig, erau 13 grade şi am stat şi am filmat ca să fac imnul staţiunii, dar nu puteam lipsi azi de aici, că după aia spuneaţi că stau numai cu gagicile acolo şi nu-i frumos, trebuie să am grijă de toţi. (...) A trebuit să filmăm într-o singură zi din cauza costurilor. Am început filmările marţi la ora 4 după-amiaza şi le-am terminat miercuri la 5 dimineaţa. Eu am ţinut cât am ţinut, dar Loredana a fost fantastică. A cântat, a dansat", a afirmat Mazăre.

VIDEO CU LOREDANA ŞI RADU MAZĂRE CÂNTÂND IMNUL STAŢIUNII

El a mai spus că melodia va fi difuzată la radio şi pe terase începând "de azi, mâine", iar videoclipul acesteia va fi lansat în 10 mai.

Melodia este interpretată de Loredana, Mazăre, Cabron şi Alex Velea.

Mii de turişti au început să sosească, miercuri, pe litoral încă de la primele ore ale dimineţii, majoritatea mergând la Mamaia, dar sunt şi mulţi tineri care au ales staţiunile din sud şi au mers în Costineşti şi Vama Veche.

Hotelierii din Mamaia se declară pregătiţi să facă faţă celor aproximativ 25.000 de turişti care îşi vor petrece în staţiune vacanţa de 1 Mai şi, deşi există şi câteva terase şi cluburi la care lucrările de amenajare sunt încă în toi, tinerii au de unde alege. Oficial, cluburile se vor deschide miercuri seară, fiecare dintre ele pregătind diverse spectacole şi concerte, dar au fost şi cluburi care au deschis cu o zi sau două mai devreme.

Autorităţile şi hotelierii din Mamaia au organizat petreceri pe plajă, au scos autobuzele etajate din garaje, au pus în funcţiune telegondola şi au pregătit parade de maşini. Astfel, între 1 şi 6 mai, autobuzele etajate circulă pe ruta Gara Constanţa - Mamaia şi retur, zilnic între orele 10.00 - 18.00. Preţul unei călătorii este de 5 lei pentru trei ore. Tot în această perioadă va funcţiona şi telegondola din Mamaia, preţul unei călătorii fiind de 10 lei.

Seara de 1 Mai promite o atmosferă electrizantă în cluburile din Mamaia, cu concerte şi festivaluri de muzică electronică, cărora li se adaugă petrecerile organizate în cluburi de FashionTV.

De asemenea, în mai multe cluburi din staţiune va fi prezentat imnul staţiunii Mamaia, lansarea oficială a melodiei urmând să aibă loc de la ora 20.00 într-un club de la ieşirea din Mamaia spre Năvodari. Tot acolo, Radu Mazăre şi reprezentanţii Asociaţiei Litoral-Delta Dunării vor prezenta programul evenimentelor care vor avea loc în această vară la Mamaia.

Şi preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral, el ajungând marţi seară, cu un elicopter, în staţiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.

Premierul Victor Ponta va merge şi el, miercuri după-amiază, la mare, împreună cu familia sa, pentru a petrece vacanţa de 1 Mai, el precizând că nu va sta însă în aceeaşi vilă de protocol de la Neptun cu preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici