Mazăre, în haine de safari şi cu mişcări din "Cartea Junglei", la finalul unei prezentări de modă: "Pe muzica aia mersul e natural, dar nu pe una serioasă sau la DNA"

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a apărut, sâmbătă seară, la finalul unei prezentări de modă care a avut loc la Mamaia, purtând îmbrăcăminte asemănătoare celei pentru safari şi având asupra sa o puşcă.

957 afișări
Imaginea articolului Mazăre, în haine de safari şi cu mişcări din "Cartea Junglei", la finalul unei prezentări de modă: "Pe muzica aia mersul e natural, dar nu pe una serioasă sau la DNA"

Radu Mazăre (Imagine: Thomas Campean/ Arhiva Mediafax Foto)

Edilul a folosit, în apariţia sa la prezentarea Colecţiei Jungle, din cadrul Romanian Fashion Weekend, şi câteva mişcări inspirate din "Cartea Junglei".

"Mersul nu a fost exersat. Nici nu ştiam muzica, dar mi-a plăcut întotdeauna Cartea Junglei şi am zis că trebuie să fie şi un pic mai veselă prezentarea. Nu am exersat deloc. Pe muzica aia mersul e natural, dar pe o muzică seriosă sau la DNA, nu e natural", le-a spus Mazăre jurnaliştilor.

El a mai precizat că puşca respectivă nu era una adevărată, ca să nu aibă probleme ulterior.

"Este o puşcă de panoplie. Eu am permis de port armă cu glonţ, dar de pistol şi ca atare nu puteam să am o puşcă de vânătoare şi a trebuit să iau o puşcă de panoplie ca să nu avem discuţii", a afirmat primarul Constanţei.

El i-a mulţumit lui Cătălin Botezatu pentru că i-a făcut o ţinută pe care o poate îmbrăca în Madagascar.

"Omul mă dotează ca să am haine unde fac investiţia, în Madagascar, şi i-am promis că un bungalow o să fie al lui oricând doreşte. Sau mai multe dacă vine însoţit", a mai declarat primarul.

Nu este pentru prima oară când Radu Mazăre participă la un asemenea eveniment.

Anul trecut, edilul s-a aflat la două prezentări de modă, într-una purtând costumaţia unui aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, pe cea a unui ţar.

Romanian Fashion Weekend este organizat în zilele de 2 şi 3 august în Piaţeta Cazino din Mamaia de către Primăria municipiului Constanţa şi Fashin TV, iar în cadrul acestui eveniment îşi vor prezenta colecţiile cei mai cunoscuţi designeri autohtoni, dar şi cei mai promiţători tineri absolvenţi ai facultăţilor de modă.

De asemenea, în cadrul Romanian Fashion Weekend va avea loc şi concursul Miss Litoral 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici