Mazăre: Vreau ca de 1 Mai Mamaia să aibă un hit care "să rupă radiourile şi toate cluburile"

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, că se ocupă de un proiect muzical pentru că vrea ca de 1 Mai 2013 "Mamaia să aibă un hit care să rupă radiourile şi toate cluburile".

295 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Vreau ca de 1 Mai Mamaia să aibă un hit care "să rupă radiourile şi toate cluburile"

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

"Acum mă ocup de un proiect muzical pentru că vreau ca de 1 Mai Mamaia să aibă un hit care să rupă radiourile şi toate cluburile. De-abia sunt la început, acum am terminat cu alegerile...", a declarat Mazăre, la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal.

El a precizat că are mai multe variante, dar nu a vrut să divulge niciuna, susţinând că nu este uşor de realizat un hit.

"Am mai multe variante, să vedem de unde iese, că nu e aşa uşor să găseşti hitul, am învăţat eu de la cântăreţi. E mai greu decât cu gagicile. Versurile obligatoriu să conţină «Mamaia«, «distracţie», «bucurie». Poate spun şi eu vreo două-trei vorbe, de cântat nu, cânt ca un măgar", a precizat Radu Mazăre.

Întrebat dacă a cântat vreodată, primarul a răspuns: "Am cântat mai pe la beţie, pe la 4.00-5.00 dimineaţa, «Eu te-am iubit, Paraschivo»".

Radu Mazăre le-a urat constănţenilor un an nou mai bun şi multă sănătate.

El urmează să plece în această săptămână în Asia, unde va petrece sărbătorile de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici