Meghan, Kate, William şi Harry vor apărea într-o reclamă pentru a promova sănătatea mintală

Ducii şi ducesele de Cambridge şi de Sussex vor apărea într-o reclamă în care vor rosti sloganul anunţul campaniei "Fiecare minte contează/ Every Mind Matters", lansată de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate, potrivit mirror.co.uk.

319 afișări
Imaginea articolului Meghan, Kate, William şi Harry vor apărea într-o reclamă pentru a promova sănătatea mintală

Meghan, Kate, William şi Harry vor apărea într-o reclamă pentru a promova sănătatea mintală

Reclama va fi difuzată simultan pe mai multe posturi de televiziune din Marea Britanie.

Filmul va avea o durată de trei minute, iar vedete precum Davina McCall, Freddie Flintoff şi Nadiya Hussein vor putea fi văzute pledând pentru cauză.

Prezentatatoarea Clare Balding va introduce reclama, estimându-se că aproximativ 10,3 milioane de telespactatori din Marea Britanie o vor urmări.

Membri familiei regale speră că reclama îi va ajuta pe oameni să identifice şi să gestioneze simptomele timpurii ale tulburărilor mintale.

"Cunoaştem acel sentiment, în care viaţa ne depăşeşte. Milioane dintre noi se confruntă cu probleme mintale, de la toate vârstele, cu intensităţi diferite, din diferite motive. Suntem tensionaţi, ne simţim la pământ, anxioşi sau avem probleme în a reuşi să dormim. Eu, tu...", începe William.

"... fratele tău, mama ta, colegul tău, vecinul tău, aşteptând, sperând. Credem că nu se poate face nimic. Noi nu putem face nimic în legătură cu asta", continuă Harry.

"Dar acest lucru este greşit. Putem face anumite lucruri. De astăzi, există un mod de a răsturna situaţia. «Fiecare minte contează» vă va arăta modalităţi simple de a vă verifica sănătatea mintală", intervine Meghan.

"Vei putea începe cu un plan gratuit online, proiectat pentru a te ajuta să gestionezi stresul, să sporeşti starea de bine, să îţi îmbunătăţeşti somnul şi să simţi că preiei controlul", continuă Kate.

Iniţiatorii campaniei speră că aceasta va oferi soluţii practice pentru cei care suferă de boli mintale în stadii incipiente.

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia a descoperit că din 3,000 de adulţi din Marea Britanie, 83% au manifestat semne timpurii ale unor tulburări mintale, în anul 2018, precum stări de anxietate, stres, tulburări de somn.

În urmă cu doi ani, prinţul Harry a vorbit public pentru prima dată despre sănătatea lui mintală, pentru podcast-ul "Mad World", cu Bryony Gordon. Atunci a dezvăluit că aproape "s-a prăbuşit total" încercând să nu se mai gândească la pierderea mamei lui, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină, în 1997.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici