Mesajul lăsat de fosta iubită a lui Avicii, după moartea fulgerătoare a celebrului DJ. „Trezeşte-mă când totul a luat sfârşit”

Emily Goldberg, fosta prietenă a lui DJ Avicii, a vorbit despre dispariţia muzicianului de 28 de ani, într-un mesaj pe Instagram.

7200 afișări
Imaginea articolului Mesajul lăsat de fosta iubită a lui Avicii, după moartea fulgerătoare a celebrului DJ. „Trezeşte-mă când totul a luat sfârşit”

Fosta studentă a George Washington University a şi-a dezvăluit tristeţea pe reţeaua de socializare Instagram, la o zi după moartea fulgerătoare a lui DJ Avicii, scrie Daily Mail. Blonda a publicat unele mesaje şi fotografii personale.

Una din fotografiile tinerei este însoţită de mesajul: „Hai, iubito, nu renunţa la noi. Alege-mă pe mine şi îţi voi arăta dragostea. Acestea sunt versurile unei melodii pe care Tim a scris-o pentru mine. Aş fi vrut să mă ridic la nivelul lor".

În cei doi ani în care am fost unul şi acelaşi, el a fost cel mai bun prieten al meu. Nu mai pot să mă uit la fotografia lui, ştiind că n-o să-l mai văd niciodată”.

Fosta iubită a lui Avicii a folosit şi versuri din celebra piesă „Wake Me Up”: „Încă îmi adun gândurile şi vă mulţumesc pentru cuvintele şi gândurile bune. Wake Me Up when it’s all over, pentru că nu vreau să fie adevărat #ripavicii #avicii #avicii.”

Cei doi au avut o relaţie între 2011 şi 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici