METODĂ INEDITĂ: Cum testează Chris Martin succesul compoziţiilor sale

Rockerul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, spune că apreciază succesul cântecelor sale în funcţie de reacţia pe care cei doi copii ai lui o au atunci când ascultă acele piese, în timpul micului-dejun.

186 afișări
Imaginea articolului METODĂ INEDITĂ: Cum testează Chris Martin succesul compoziţiilor sale

Trupa Coldplay (Imagine Mediafax Foto/AFP)

Chris Martin, în vârstă de 35 de ani, care este căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow, spune că Apple, în vârstă de opt ani, şi Moses, în vârstă de cinci ani, sunt cei mai buni critici muzicali pentru cântecele pe care el le compune, informează thesun.co.uk.

"Copiii sunt foarte sinceri. Ei încep să fredoneze un cântec pentru că le place acel cântec. E cel mai bun instrument de măsură", a spus Martin.

Totodată, muzicianul britanic spune că cei doi copii ai lui îl ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

"Atunci când am cântat pe stadionul Wembley, îmi spuneam: «Wow! Acum suntem nişte staruri rock foarte mari!». Însă, a doua zi de dimineaţă, copiii mi-au spus: «Ia du-te să ne aduci nişte clătite»", a adăugat cântăreţul.

Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 50 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase premii, inclusiv 7 Grammy şi 6 Brit Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici