Michael C. Hall, starul serialului TV "Dexter", suferă de cancer

Actorul Michael C. Hall, interpretul unui poliţist criminal în serie în serialul de televiziune "Dexter", a anunţat, miercuri, că suferă de limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic.

1331 afișări
Imaginea articolului Michael C. Hall, starul serialului TV "Dexter", suferă de cancer

Michael C. Hall, starul serialului TV "Dexter", suferă de cancer

Actorul american în vârstă de 38 de ani a anunţat în acest comunicat că tratamentul pe care l-a urmat este aproape încheiat şi că evoluţia bolii a fost oprită. Limfomul Hodgkin este o formă de cancer limfatic ce poate fi tratată. Actorul nu a precizat când a fost diagnosticat cu această boală.

"Mă simt norocos că am fost diagnosticat cu o formă a acestei maladii ce poate fi tratată imediat şi le mulţumesc medicilor şi infirmierelor pentru tot ce au făcut pentru mine", a declarat Michael C. Hall.

Craig Bankey, purtătorul de cuvânt al actorului, a declarat pentru revista People că acesta va continua tratamentul şi în perioada imediat următoare, potrivit indicaţiilor medicilor.

Michael C. Hall intenţionează să participe împreună cu soţia sa şi cu Jennifer Carpenter, colega sa din serialul TV "Dexter", care interpretează rolul surorii sale în această producţie, la gala Globurilor de Aur, ce va avea loc la Los Angeles, duminică, Actorul a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor în rol principal într-un serial - dramă", iar serialul "Dexter" a fost nominalizat la categoria "cel mai bun serial de televiziune".

El intenţionează să participe şi la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild / SAG), de pe 23 ianuarie, la care a fost nominalizat alături de colegii săi la categoria "cel mai bun colectiv de actori dintr-un serial de televiziune".

Craig Bankey a declarat cu această ocazie că Michael C. Hall va participa, în partea a doua a anului, la filmările celui de-al cincilea sezon al serialul "Dexter", produs de Showtime. În acest serial, el interpretează rolul lui Dexter Morgan, un analist din corpul ofiţerilor de poliţie din Miami, care acţionează ca un criminal în serie ce ucide sociopaţi.

Actorul american s-a făcut remarcat în urmă cu câţiva ani, interpretând rolul lui David Fisher în serialul de televiziune "Six Feet Under/ Sub Pământ S.R.L.", difuzat de postul HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici