Michael Flatley (Lord Of The Dance): Suntem foarte încântaţi că vom veni în Bucureşti

Dansatorul şi coregraful Michael Flatley, creatorul fenomenului global Lord Of The Dance, spune, într-un mesaj transmis românilor, că membrii trupei sunt foarte încântaţi că vor veni în minunatul oraş Bucureşti, pentru reprezentaţia din 14 martie, de la Sala Palatului.

529 afișări
Imaginea articolului Michael Flatley (Lord Of The Dance): Suntem foarte încântaţi că vom veni în Bucureşti

Michael Flatley (Lord Of The Dance): Suntem foarte încântaţi că vom veni în Bucureşti (Imagine: Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cu aproximativ o lună înainte de spectacolul ce va avea loc la Bucureşti, Michael Flatley - creatorul Lord Of The Dance - a transmis un mesaj special celor care se pregătesc să meargă să îi vadă pe elevii săi pe scena Sălii Palatului, pe 14 martie. Spectacolul este organizat de Project Events

"Salut România! Noi cei de la Lord Of The Dance suntem foarte încântaţi că vom veni în oraşul vostru minunat. Abia aşteptăm! Am pregătit un line-up de excepţie format din staruri, care vă vor distra şi vă vor ridica în picioare aplaudând entuziasmaţi, cerând mai mult...", spune Michael Flatley în mesajul său, care a fost publicat pe platforma YouTube.

Dansatorul, coregraful, producătorul, actorul, muzicianul şi prezentatorul TV Michael Flatley a câştigat Campionatul Mondial De Dans Irlandez, dar şi The Chicago Golden Gloves Championship, din postura de pugilist. Flatley este, de asemenea, cunoscut ca fiind un expert al flautului, câştigând de două ori All-Ireland Competition.

Majoritatea fanilor îl cunosc însă ca fiind creatorul spectacolului "Lord Of The Dance". Pe lângă acest show grandios, Flatley este cunoscut şi pentru punerea în scenă a altor show-uri celebre, precum "Riverdance", "Feet Of Flames" şi "Celtic Tiger". Michael Flatley a revoluţionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare. Flatley şi-a asigurat picioarele pentru suma de 40 milioane de dolari şi deţine recordul Guinness pentru "cele mai rapide picioare din lume" şi pentru "cel mai bine plătit dansator", cu un câştig săptămânal de 1,6 milioane de dolari.

Potrivit comunicatului, cel mai de succes show invită publicul într-o călătorie ce îmbină cu precizie măiestria şi talentul dansatorilor cu muzica şi dansul tradiţional irlandez. "Fanii ar trebui să se aştepte la 21 de scene de dans, cu o acurateţe maximă, muzica dramatică, costume noi - viu colorate şi efecte speciale, jocuri de lumini şi efecte pirotehnice spectaculoase", spunea creatorul celui mai grandios show din istoria divertismentului.

Din SUA şi Canada până în Europa şi Asia, acest "show time extravaganza", aşa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, a fost interpretat de fiecare dată cu casa închisă, încântând milioane de fani. Indiferent de vârstă, sex şi cultură, oamenii adoră show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de ţări în care au doborât orice record de încasări. Lord Of The Dance a vândut până acum bilete în valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari în întreaga lume.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti pot fi achiziţionate din următoarele spaţii: magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 14 martie sunt următoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4), 100 de lei (categoria 5).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici