Michael Jackson, omagiat duminică în Bucureşti, în ziua în care ar fi împlinit 52 de ani

Michael Jackson va fi omagiat în mai multe locuri din Bucureşti, duminică, în ziua în care megastarul ar fi împlinit 52 de ani, fanii artistului urmând să danseze pe cele mai cunoscute piese ale artistului, informează mtv.ro.

86 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, omagiat duminică în Bucureşti, în ziua în care ar fi împlinit 52 de ani

Michael Jackson, omagiat duminică în Bucureşti, în ziua în care ar fi împlinit 52 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson s-a născut în 29 august 1958 şi a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

"Regele muzicii pop" va fi omagiat la Bucureşti în cadrul evenimentului "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill". Astfel, peste 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România se vor aduna şi vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale artistului - "Smooth Criminal", "Dangerous" şi "Billie Jean". Manifestarea dedicată lui Michael Jackson va cuprinde şi "The Drill", un dans inedit numit astfel chiar de către megastar. Tributul, care va avea o durată de aproximativ zece minute, se va încheia cu un dans pe piesa "They Don't Care About Us".

Evenimentul se va repeta, duminică, în cinci locuri din Capitală: Afi Palace Cotroceni (ora 14:00), Centrul Vechi - strada Eugen Carada (ora 16:00), Parcul Tineretului, intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai (ora 17:00), staţia de metrou Piaţa Unirii 1 (ora 18:00) şi Aleea "Michael Jackson" din Parcul Herăstrău (ora 19:30).

Cei care nu pot ajunge la eveniment îl pot urmări live pe mtv.ro şi profm.ro. Prima transmisiune live va fi din Afi Palace Cotroceni, de la ora 14:00, iar cea de-a doua de la Aleea "Michael Jackson" din Herăstrău, începând cu ora 19:30.

Evenimentul tribut Michael Jackson, susţinut de la ora 19:30 în Parcul Herăstrău, va fi găzduit de Oana Tache de la MTV şi de Nono Semen de la ProFM.

La manifestare vor participa invitaţi speciali precum Florin de la HiQ şi Laurenţiu Duţă, doi fani declaraţi ai lui Michael Jackson. În plus, Sore (ex Crazy Win) şi Lora (ex Wassabi) vor încânta publicul cu piese celebre ale "Regelui muzicii pop", iar MTV şi ProFM vor oferi premii fanilor artistului.

Michael Jackson este omagiat şi în oraşul său natal, Gary din statul Indiana, printr-o serie de evenimente, derulate pe parcursul a patru zile, potrivit presei internaţionale. Astfel, reprezentanţii oraşului Gary au anunţat că vor organiza o petrecere în memoria artistului, sâmbătă, cu o zi înainte de data la care "Regele muzicii pop" ar fi împlinit 52 de ani, scria joia trecută contactmusic.com.

Joe Jackson, tatăl cântăreţului, va participa la această petrecere omagială, în timpul căreia o trupă de dansatori va reface coregrafia celebrului videoclip "Thriller".

Principala atracţie a acestor acţiuni dedicate lui Michael Jackson va fi un concert special, ce va avea loc sâmbătă, la care vor participa cântăreaţa premiată cu Grammy Melba Moore, chitarista de turneu Jennifer Batten, imitatorul Edward Moss şi un cor gospel din Indiana.

Pe de altă parte, mama cântăreţului, Katherine Jackson, a dezvelit o placă de granit, amplasată în centrul oraşului Gary, în memoria fiului ei, pe 25 iunie 2010, cu ocazia unei ceremonii ce a marcat un an de la moartea starului.

Familia Jackson a părăsit oraşul Gary în anul 1969, după ce Jackson 5 a devenit un grup de succes.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici