Michael Madsen, dat în urmărire de poliţia americană

Poliţia americană l-a dat în urmărire pe actorul Michael Madsen, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare, din cauză că starul american a înregistrat întârzieri considerabile în plata pensiei alimentare pe care o datorează celei de-a doua soţii, informează contactmusic.com.

87 afișări
Imaginea articolului Michael Madsen, dat în urmărire de poliţia americană

Michael Madsen, dat în urmărire de poliţia americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul nu a mers la o audiere programată pe 11 martie într-un tribunal american din California, unde trebuia să prezinte explicaţii în legătură cu neplata pensiei alimentare. Absenţa actorului american l-a determinat pe judecătorul însărcinat cu judecarea cazului să îl judece pe acesta în contumacie.

Poliţia californiană a emis apoi un mandat de arestare pe numele actorului, iar cauţiunea a fost stabilită la suma de 26.000 de dolari.

Michael Madsen datorează celei de-a doua soţii suma de 570.000 de dolari, reprezentând ratele lunare neachitate pentru pensia alimentară şi întreţinerea celor doi fii ai săi.

Michael Madsen a fost căsătorit cu actriţele Georganne LaPiere şi Jeannine Bisignano, mama celor doi fii ai săi. Actorul este căsătorit în prezent cu Deanna Morgan.

Printre filmele în care a jucat Michael Madsen se numără "Reservoir Dogs" (1992) şi "Kill Bill" (2003), de Quentin Tarantino, şi "Sin City"(2005), de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici