Mick Jagger, fotografiat alături de o brunetă, la mai puţin de trei luni de la decesul iubitei sale

Rockerul Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase, în Elveţia, alimentând zvonurilor potrivit cărora starul britanic ar avea o nouă iubită, la mai puţin de trei luni de la decesul iubitei sale, creatoarea de modă L'Wren Scott.

185 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, fotografiat alături de o brunetă, la mai puţin de trei luni de la decesul iubitei sale

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mick Jagger a fost fotografiat în timp ce se relaxa alături de o femeie brunetă în balconul unui hotel de lux din Zurich, după un concert pe care trupa The Rolling Stones l-a susţinut în acest oraş elveţian, pe 1 iunie, informează contactmusic.com.

Într-o altă fotografie, rockerul este prezentat în timp ce stă pe un fotoliu în acel balcon, iar femeia, mult mai tânără decât muzicianul şi a cărei identitate nu este cunoscută, se află în spatele acestuia şi pare că îl sărută pe cap.

"Mick a muncit foarte mult pentru ca The Rolling Stones să îşi reia acest turneu. E un bărbat celibatar, e chiar Mick Jagger, iar acum încearcă să se distreze şi el puţin. Nimeni nu are nicio idee despre cine este acea femeie - nici măcar membrii echipei sale de securitate", a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

Trupa The Rolling Stones şi-a reluat de curând turneul mondial, după ce a anulase concertele din Australia şi Noua Zeelandă în urma decesului partenerei de viaţă a rockerului Mick Jagger, creatoarea de modă L'Wren Scott, care s-a sinucis pe 17 martie în apartamentul ei din New York, la vârsta de 49 de ani.

Publicarea acestor fotografii au înfuriat-o însă pe sora creatoarei de modă, Jan, în vârstă de 53 de ani. "Şi oamenii se mai întreabă de ce era L'Wren atât de deprimată? Aceste fotografii mă fac să mă întreb ce gândeşte şi ce simte cu adevărat Mick. Fiica lui spune că el este încă devastat de moartea surorii mele. Dar, apoi, vezi aceste fotografii. El nu se va schimba niciodată", a declarat ea pentru tabloidul Sunday Mirror.

Totodată, prietenii rockerului britanic spun că acesta "îşi îneacă amărăciunea" petrecând cu femei, după sinuciderea partenerei sale de viaţă.

Un prieten al starului rock a spus: "Unii bărbaţi îşi îneacă amărăciunea în alcool. Mick nu bea prea mult alcool, dar îşi îneacă amărăciunea petrecând cu femei".

Potrivit presei britanice, femeia alături de care Mick Jagger a fost fotografiat în hotelul din Zurich nu este prima cu care rockerul s-a distrat după moartea iubitei sale.

Apropiaţii lui spun că rockerul, ajuns la vârsta de 70 de ani, a revenit la "vechiul lui comportament", iar aceste aventuri sexuale sunt pentru el un fel de "mecanism de protecţie" pentru a-şi asigura stabilitatea emoţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici