Mihaela Rădulescu petrece Paştele cu fostul soţ

Mihaela Rădulescu îşi va petrece vacanţa de Paşti împreună cu fiul ei, Ayan, şi cu fostul soţ, Elan Schwartzenberg, care este o prezentă constantă în viaţa copilului, după cum a declarat vedeta de televiziune într-un interviu acordat Pro TV Magazin.

224 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu petrece Paştele cu fostul soţ

Mihaela Rădulescu petrece Paştele cu fostul soţ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mihaela Rădulescu spune că, de când locuieşte în altă ţară, "s-au schimbat multe". "Am prieteni noi, obiceiuri sociale noi, am ratat ocazii, am câştigat un timp preţios pentru fiul meu şi pentru mine.... Am, totuşi, un echilibru pe care-l întreţin, scriu mai mult (şi, sper, mai bine...), văd anumite lucruri mult mai limpede de la distanţă, am altfel de emoţii şi de doruri... Încă nu vreau să schimb nimic, câtă vreme fiului meu îi e atât de bine aici", spune Mihaela Rădulescu pentru Pro TV Magazin.

Ea a precizat că a refuzat mai multe oferte, inclusiv una venită din partea televiziunii B1, întrucât nu poate să revină permanent în România. "A fost vorba de o ofertă (de la B1, n.r.), ca multe altele pe care le-am primit în aceşti ani de «despărţire» de televiziune. Mi-ar fi fost drag să-mi urmez echipa cu care am lucrat atâţia ani, dar nu-mi schimb hotărârea - trăiesc în altă ţară, cu fiul meu, care e în clasa a doua şi care are nevoie de mine acolo, lângă el", a precizat Mihaela Rădulescu.

Ea mărturiseşte că o "măguleşte" fiecare propunere în televiziune pe care o primeşte, glumind că poate se va întoarce permanent în acest domeniu când fiul ei va merge la facultate. "Poate când va pleca fiul meu la facultate, dacă cineva o să mă mai vrea atunci... Glumesc, nu mă văd făcând aşa ceva la o vârstă prea înaintată. Televiziunea are, totuşi, nişte limite şi vârsta prezentatorului ar trebui să fie printre ele, cred...", mai spune Mihaela Rădulescu.

Vedeta TV mai afirmă că fiul ei este mai important în momentul de faţă, precizând că Ayan este "un copil tare bun, foarte pasionat de şcoală, cu note maxime şi prieteni grozavi, cu preocupări nutritive pentru viitorul lui".

Totodată, Mihaela Rădulescu precizează că ţine legătura şi cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg. "Este şi va fi mereu tatăl copilului nostru. Vacanţa aceasta de Paşte o petrecem împreună şi e o prezentă constantă în viaţa copilui", explică Mihaela Rădulescu.

În ceea ce priveşte relaţia ei cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu precizează: "Am decis, împreună, de multă vreme, să nu mai livrăm niciun fel de informaţii despre noi. Dăunează grav sănătăţii cuplului, mai ales dacă mai conţine şi persoane publice...".

Telespectatorii o pot vedea pe Mihaela Rădulescu de Paşti, la Antena 1, în două ediţii speciale, realizate împreună cu echipa Danei Mladin.

"S-a gândit echipa Danei Mladin, cu care am lucrat pentru aceste două ediţii speciale, la tot ceea ce le-ar plăcea românilor să vadă în zilele de sărbătoare, la masa de familie. E un divertisment de calitate, cu invitaţi talentaţi şi constanţi în succes, cu care am făcut atâtea emisiuni.... De la Stela şi Arşinel, până la Connect-R şi Ionuţ Iftimoaie, Andreea Bălan, Anda Adam, Sofia Vicoveanca sau Maria Cârneci şi încă zeci de asemenea invitaţi", mai spune Mihaela Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici