Mihai Petre a devenit arbitru al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv

Mihai Petre, temutul jurat al show-ului "Românii au talent", a devenit arbitru al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv şi poate să jurizeze competiţii de dans sportiv la nivel internaţional, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

625 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre a devenit arbitru al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv

Mihai Petre a devenit arbitru al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv

"Este un pas în plus în cariera mea. Criteriile de selecţie sunt simple: trebuie să fii arbitru de cea mai înaltă categorie la tine în ţară, să ai un CV care să îţi ateste experienţa în dans, plus încă câteva teste. Imediat după ce am primit confirmarea că am devenit arbitru al Federaţiei Internaţionale, am primit şi propunerea de a juriza două competiţii în Polonia şi Norvegia", povesteşte Mihai Petre.

Acesta nu este singurul motiv de bucurie pentru juratul de la "Românii au talent". Sora lui, Alina, împreună cu partenerul ei au câştigat titlul de vicecampioni naţionali la dans sportiv - secţiunea Standard. "Sunt foarte mândru de sora mea şi de performanţa ei, cu atât mai mult cu cât foarte mulţi colegi şi profesionişti din domeniu mi-au spus că au dansat ca nişte adevăraţi campioni", a povestit Mihai Petre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici