Mii de cupluri, din zeci de ţări, s-au căsătorit în masă, în Coreea de Sud. VIDEO

Circa 3.000 de cupluri din 62 de ţări s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în masă organizate în Coreea de Sud, alte 12.000 de cupluri, din întreaga lume, participând la eveniment prin conexiuni online, informează site-ul agenţiei Reuters.

2044 afișări
Imaginea articolului Mii de cupluri, din zeci de ţări, s-au căsătorit în masă, în Coreea de Sud. VIDEO

Mii de cupluri, din zeci de ţări, s-au căsătorit în masă, în Coreea de Sud. VIDEO (Imagine: Shutterstock)

Căsătoriile în masă au avut loc în Gapyeong, la periferia oraşului Seul.

Circa 3.000 de cupluri, venite din 62 de ţări, s-au căsătorit în acelaşi timp, în cadrul unui eveniment organizat de secta care se autointitulează "Biserica Unificării", fondată de pastorul Sun Myung Moon, care milita pentru unirea celor două Corei.

Alte 12.000 de cupluri din întreaga lume au participat la ceremonie prin conexiuni online. Moon, un activist politic şi religios decedat în 2012 la vârsta de 92 de ani, obişnuia să organizeze căsătorii în masă începând din anii 1960. Ceremoniile de sâmbătă au fost oficiate de soţia sa, Hak Ja Han Moon, în Complexul pentru Pace CheongShim, situat în Gapyeong, la 60 de kilometri nord-est de oraşul Seul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici