Mii de oameni, în cel mai mare grup de dans „Nutbush”, inspirat de Tina Turner VIDEO

  • 4,084 de oameni s-au adunat pentru un eveniment inedit de celebrare a cântăreţei Tina Turner, şi cu dorinţa de a doborî un record.
  • Au făcut şi o faptă bună, strângând 60.000 de dolari pentru ONG-ul Royal Flying Doctor Service, care îşi propune să crească accesul la servicii de sănătate al persoanelor din zone greu accesibile.
3861 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni, în cel mai mare grup de dans „Nutbush”, inspirat de Tina Turner VIDEO

Captură video NOWTHIS

Cel mai mare grup „Nutbush” s-a distrat în Australia, acum două zile. Au reuşit să doboare un record de anul trecut, când 2,878 de persoane s-au strâns pentru a dansa.
 
Oamenii s-au îmbracat festiv sau haios, în tutu de balerină, sau costum de dinozaur şi s-au distrat pe cinste în orăşeul Birdsville, care găzduieşte doar circa 110-150 de locuitori.
 
Nutbush este un tip de dans inspirat de către Tine Turner în melodia sa din 1973, „Nutbush City Limits”, un cântec scris de către Tina Turner, iar dansul Nutbush a fost în vogă în discotecile anilor 1970-1980.
 
În Australia, dansul încă este la mare preţuire în şcoli, evenimente sociale şi ale comunităţii. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici