Mii de rockeri în prima seară la OST Fest, unde au cântat Exodus, Dimmu Borgir şi Mötley Crüe - FOTO

Mii de rockeri au fost electrizaţi, vineri, în prima zi a OST Fest, când Exodus, Over Kill, Dimmu Borgir şi Mötley Crüe au zguduit noua locaţie a festivalului, Romexpo Bucureşti.

328 afișări
Imaginea articolului Mii de rockeri în prima seară la OST Fest, unde au cântat Exodus, Dimmu Borgir şi Mötley Crüe - FOTO

Mii de rockeri în prima seară la OST Fest, unde au cântat Exodus, Dimmu Borgir şi Mötley Crüe (Imagine: Mediafax Foto)

Startul nebuniei s-a dat vineri, la ora 14.00, iar până luni, ora 04.00, cei ce vor să îşi testeze rezistenţa la distracţie vor avea 62 de ore neîntrerupte de competiţie.

Primii care au urcat pe scena de la Romexpo au fost Armies of Enilil, Psychogod, White Walls, Exodus care au început să încălzească publicul şi să-l pregătească pentru ce urma să vină. Dacă la început doar câţiva tineri încercau o horă rock zguduită, la Exodus lumea începea să simtă în aer că rock-ul greu e pe aproape şi capetele se scuturau tot mai spasmodic.

Au urmat apoi, Overkill, Dimmu Borgir şi Mötley Crüe. Overkill a sunat clar şi pătrunzător cu trash-ul lor, gen unde sunt stăpâni absoluţi. Publicul a vibrat pe piese ca "In union we stand", "Electric Rattlesnake" sau "Wrecking Crew". Au revenit apoi la cererea publicului care a cântat alături de ei "We don’t care what you say, Fuck you". Prin vocea solistului, Bobby 'Blitz' Ellsworth Overkill, membrii trupei au spus că se simt la Bucureşti ca şi la 49 de ani, din nou, ceea ce este extraordinar.

Metalele au devenit incandescente cu Dimmu Borgir, următorii care au urcat pe scena de la Ost Fest cu tatuajele, măştile şi demonii din dotare. Aflaţi pentru prima dată în România, Dimmu Borgir au cântat printre altele "Progenies of the Great Apocalypse", "Dimmu Borgir" şi "Puritania", cei mai extaziaţi fiind fanii tineri.

A urmat apoi legenda. Mötley Crüe a pornit nebunia. "Saints of Los Angeles", "Looks That Kill" şi "Smokin' in the Boys' Room" s-au auzit pentru prima dată pe o scenă din România. Trupa a oferit un spectacol total, decibelii fiind dublaţi de jocuri de lumini şi rollercoster pentru baterist. Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee şi Vince Neil au adus un spectacol special. "Am venit tocmai din America pentru voi! Ne iubiţi? Noi vă iubim", le-a declarat Vince Neil rock-erilor. Cântăreţul a povestit că a avut timp de o plimbare prin Bucureşti şi a fost impresionat şi de frumuseţea româncelor. "Lucky bastards! (Norocoşilor!, n.r.)", a spus acesta în timpul spectacolului.

Solo-urile de chitară au fost superbe şi a urmat apoi momentul culminant al spectacolului, cel în care caruselul lui Tommy Lee a început să se rotească. A fost o demonstraţie echilibristică de Drum Solo, când Tommy Lee s-a rotit 360° pe un Rollercoster care îi ţinea loc de suport de baterie. Un fan norocos a avut şansa să "dea o tură" cu Tommy Lee şi bateria sa. "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls", "Home Sweet Home", "Kickstart My Heart" au încheiat concertul Mötley Crüe, controversata şi adulata trupă de glam metal.

Formaţia, cunoscută pentru stilul hedonistic de viaţă dus de către membrii ei, care s-au luptat de-a lungul timpului cu dependenţa de alcool, cocaină şi heroină a adus pe scena de la Romexpo şi două femei, în costume sumare, care au curbat graţios spaţiul din jurul membrilor trupei, aproape tot timpul show-ului.

La final, Nikki Sixx a primit din public un steag al României, cu care a defilat pe scenă, în faţa ecranului uriaş pe care a fost afişat mesajul de mulţumire al trupei "30 years of Crüe, mulţumesc Bucureşti!". Aşa s-a încheiat concertul şi prima seară a OST. Sâmbătă urmează Holyhell, Trooper, Europe şi Manowar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici