Mike Tyson, dezvăluiri din închisoare: "Întreţineam atât de multe relaţii intime încât eram prea obosit să merg la sală"

  • În 1992, Mike Tyson (53 de ani) a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
  • Pugilistul a dezvăluit că întreţinea atât de multe relaţii intime în închisoare încât era prea obosit să se mai antreneze
  • Tyson vrea să se întoarcă pe ring, după 15 ani de când s-a retras
8027 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson, dezvăluiri din închisoare: "Întreţineam atât de multe relaţii intime încât eram prea obosit să merg la sală"

Mike Tyson, dezvăluiri din închisoare: "Întreţineam atât de multe relaţii intime încât eram prea obosit să merg la sală"

Pugilistul Mike Tyson a dezvăluit că în anii '90, atunci când a fost închis 3 ani pentru viol, nu a dus-o prea rău. 

Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg în sală şi să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua.  Acum nu mai poţi să ai relaţii intime cu femeile, aşa cum se întâmpla când eram tânăr. Ele fac asta pentru bani, iar eu nu ştiam. Atunci erau amuzante, dar acum, când eşti mai în vârstă, nu mai sunt distractive. Să întreţii relaţii sexuale toată ziua nu mai e amuzant, vrei bani, ştii ce spun?!" a spus Mike Tyson într-un interviu pentru The Sun.

Tyson a renunţat la box în 2005, iar acum, ajuns la vârsta de 53 de ani, a povestit că în tinereţe şi-a cheltuit banii pe distracţii şi femei. 

Mike Tyson: Dădeam bani oamenilor pentru a întreţine relaţii intime, petreceam cu toată lumea şi făceam sex cu mamele, surorile, verişoarele lor... orgii. Am fost nebun.  Eram atât de bolnav şi nu ştiam că sunt aşa. Am cumpărat multe maşini femeilor". 

Acum, Tyson a început antrenamentele pentru că vrea să revină în ring. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici