Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, într-un concert cu parfum de epocă, în Capitală

Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Capitală, artistul aducând pe scena clubului din parcul Herăstrău melodii îndrăgite ce evocă imaginea Bucureştiului de altădată, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

80 afișări
Imaginea articolului Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, într-un concert cu parfum de epocă, în Capitală

Mircea Vintilă revine, pe 7 noiembrie, într-un concert cu parfum de epocă, în Capitală (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Tablouri din Bucureştiul interbelic, secvenţe inspirate din perioada hippie, frumoase poveşti de dragoste, dar şi pasaje ancorate în realitatea cotidiană vor prinde viaţă pe mângâietoare acorduri de chitară.

Mircea Vintilă, care concertează cu Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani, va interpreta melodii precum "Miruna", "Strada Popa Nan", "Hanul lui Manuc", "Adio, deci pe curând" şi "Peste răbdări".

Pentru concertul programat pe 7 noiembrie sunt în vânzare următoarele bilete: VIP - 120 de lei (întâlnire şi poză cu artistul), categoria I - 60 de lei (loc la mese în faţa scenei) şi categoria II - 40 de lei (loc la mese în sală). Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe. Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, la Hard Rock Cafe şi online, pe www.bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici