Modelul Lily Cole are o relaţie cu fondatorul platformei Twitter

Modelul şi actriţa britanică Lily Cole are o relaţie cu miliardarul american Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter.

266 afișări
Imaginea articolului Modelul Lily Cole are o relaţie cu fondatorul platformei Twitter

Modelul Lily Cole are o relaţie cu fondatorul platformei Twitter (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Lily Cole, în vârstă de 25 de ani, şi Jack Dorsey, în vârstă de 36 de ani, au început anul 2013 în reşedinţa de vacanţă pe care miliardarul rus Roman Abramovici o deţine pe insula St. Barts, informează femalefirst.co.uk.

Cei doi se află în prezent într-o croazieră în Marea Caraibilor, la bordul unui iaht de lux.

Lily Cole s-a despărţit de actorul Enrique Murciano în 2011, după o relaţie care a durat aproape trei ani. Ea a avut o relaţie de scurtă durată şi cu actorul britanic Jude Law.

Lily Cole este un model britanic care a apărut pe copertele unor reviste celebre şi a participat la prezentările unor case de modă renumite - Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier şi Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a început să cocheteze şi cu actoria şi a putut fi văzută într-un rol în filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus", în care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp şi Colin Farrell.

Jack Dorsey este un creator de site-uri şi om de afaceri, cunoscut în calitate de creator al platformei de microblogging Twitter.

Twitter are o valoare de piaţă de până la 11 miliarde de dolari şi se pregăteşte pentru listarea la bursă în 2014, potrivit The Guardian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici