Momentul în care R. Kelly neagă acuzaţiile de abuz sexual şi izbucneşte în lacrimi într-un interviu televizat | VIDEO

Rapperul american R. Kelly a negat acuzaţiile de abuz sexual, izbucnind în lacrimi într-un interviu televizat acordat marţi postului american CBS, anunţă Reuters.

451 afișări
Imaginea articolului Momentul în care R. Kelly neagă acuzaţiile de abuz sexual şi izbucneşte în lacrimi într-un interviu televizat | VIDEO

Momentul în care R. Kelly, care neagă acuzaţiile de abuz sexual, izbucneşte în lacrimi într-un interviu televizat | VIDEO

Muzicianul, recompensat cu Grammy, a cedat nervos în timpul interviului, fiind copleşit de emoţii în timp ce nega acuzaţiile de abuz sexual.

R. Kelly a pledat „nevinovat", în luna februarie, într-un proces în care este acuzat că a agresat sexual trei adolescente şi o femeie, în 1998.

Acuzaţiile au fost lansate iniţial într-un film documentar care a amintit şi de procesul din 2002 în urma căruia Kelly a fost achitat, după ce a fost suspectat de pornografie infantilă.

„Este o prostie! Folosiţi-vă bunul simţ. Lăsaţi blogurile, lăsaţi ceea ce simţiţi faţă de mine. Urâţi-mă, dacă vreţi, iubiţi-mă, dacă vreţi. Dar faceţi uz de bunul simţ. Cât de prost să fiu să fac aşa ceva, având în vedere trecutul meu tulbure?", a spus cântăreţul.

R. Kelly a făcut gesturi largi afirmând: „Nu am făcut lucrurile astea! Nu sunt aşa!". „Mă bat pentru viaţa mea nenorocită!", a încercat să completeze cântăreţul, pierzându-şi vocea şi izbucnind în lacrimi.

Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, este pasibil de şapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici