Monica Columbeanu a fost eliminată de la "Dansez pentru tine"

Monica Columbeanu şi Andrei Vlad au părăsit ringul visurilor în urma voturilor publicului telespectator al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată de ProTV.

519 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu a fost eliminată de la "Dansez pentru tine"

Monica Columbeanu a fost eliminată de la "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Deşi trişti că au plecat din lupta pentru împlinirea visului prea devreme, Monica şi Andrei au ieşit din platoul emisiunii cu fruntea sus, siguri că mama lui Andrei a înţeles că fiul ei o iubeşte şi ar face orice pentru a o vedea fericită.

Înainte de a păşi pe scara învingătorilor, Monica s-a declarat onorată că a putut face parte dintr-un proiect atât de frumos şi că a putut lupta pentru un scop nobil.

Singura care nu şi-a putut reţine lacrimile la auzul verdictului a fost micuţa Irina, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în plâns când s-a anunţat că mama ei va ieşi din concurs.

"Noi am sperat până în ultima clipă să reuşim să trecem de duel. Sunt fericită că l-am cunoscut pe Andrei şi sunt convinsă că vom ţine legătura de acum înainte", a spus, cu fruntea sus, Monica.

"Sunt foarte bucuros că am fost aici, că am cunoscut oameni minunaţi, e o experienţă de neuitat pe care o voi păstra cu mine tot timpul vieţii", a declarat Andrei după eliminarea din competiţie.

Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu au izbucnit în lacrimi de fericire când au auzit că publicul a votat în proporţie de 71,98% ca ei să rămână în cursa pentru împlinirea unui vis.

Susţinuţi de zeci de prieteni îmbrăcaţi în tricouri cu îndemnuri de votare şi mesaje de încurajare, printre care şi Adrian Minune, Vali Vijelie, dar şi colegii de la "Serviţi, vă rog", Andra, Cătălin Josan şi Cătălin Moroşanu, Jean şi Sandra au reuşit, alături de coregraful lor Bursucu', un dans ţigănesc care a ridicat publicul în picioare şi care a primit 10 pe linie de la juriu.

Bucuria că au scăpat de duel a fost dublată de aceea de a fi departe şi de o nouă condamnare, situându-se, în urma notelor primite din partea juriului, pe locul al doilea în clasamentul serii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici