Morrissey a întrerupt un concert din cauza mirosului de grătar

Rockerul britanic Morrissey şi-a întrerupt concertul pe care-l susţinea pe scena festivalului Coachella, din California, pentru a protesta faţă de spectatorii care mâncau carne la grătar, informează New Musical Express.

62 afișări
Imaginea articolului Morrissey a întrerupt un concert din cauza mirosului de grătar

Morrissey a plecat de pe scenă în timpul unui concert, fiind deranjat de mirosul de carne la grătar

Morrissey, un vegetarian de neclintit, a fost dezgustat de mirosul de carne friptă care se simţea în zona rezervată publicului la festivalul Coachella, care se desfăşoară în California.

La jumătatea concertului său, vedeta s-a oprit în mijlocul unei piese, spunându-le spectatorilor: "Pot să simt mirosul de carne arsă şi sper că e de om". Câteva minute mai târziu, faimosul muzician a ieşit de pe scenă, la mijlocul cântecului "Some Girls Are Bigger Than Others".

El s-a întors la scurt timp, spunând: "Mirosul de animal ars îmi face greaţă. Pur şi simplu n-am suportat".

Morrissey şi-a continuat apoi concertul, interpretând cel mai recent single al său, "I'm Throwing My Arms Around Paris", alături de alte piese precum "Ask" şi "How Soon Is Now?".

Steven Patrick Morrissey, născut în 1959, a cunoscut iniţial succesul ca lider al trupei The Smiths. Albumele sale solo s-au situat în fruntea topurilor britanice, prestigioasa revistă New Musical Express descriindu-l drept unul dintre cei mai influenţi artişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici