Motivul coafurii cu breton a lui Michelle Obama: "Nu m-ar lăsa să fac bungee-jumping" - VIDEO, FOTO

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, a declarat într-o emisiune de televiziune că noua ei coafură cu breton reprezintă o decizie personală cauzată de "criza vârstei mijlocii".

851 afișări
Imaginea articolului Motivul coafurii cu breton a lui Michelle Obama: "Nu m-ar lăsa să fac bungee-jumping" - VIDEO, FOTO

Motivul coafurii cu breton a lui Michelle Obama: "Nu m-ar lăsa să fac bungee-jumping" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prima doamnă a Statelor Unite i-a dezvăluit realizatoarei de televiziune Rachael Ray, în talk-show-ul acesteia, că noua ei coafură reprezintă o manieră personală de a trece de "criza vârstei mijlocii", întrucât se află la doar un an distanţă de vârsta de 50 de ani, informează msnbc.com.

"Bretonul marchează criza vârstei mijlocii. N-aş putea să-mi cumpăr o maşină sport", a glumit Michelle Obama. "Nu m-ar lăsa nici să fac bungee-jumping. Aşa că, în locul acestor lucruri, mi-am tuns bretonul", a adăugat soţia preşedintelui american.

Michelle Obama şi-a prezentat noua coafură cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 49 de ani, prin intermediul unei fotografii publicate pe Twitter.

Preşedintele Barack Obama apreciază noua coafură a soţiei sale. La ceremonia de inaugurare în funcţia prezidenţială, Barack Obama a declarat: "Pentru a mă referi la cel mai important eveniment al săptămânii, vreau să vă spun că îmi place bretonul ei. Arată bine. Ea întotdeauna arată bine".

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici