Motivul divorţului dintre Colin Firth şi soţia sa, după 22 de ani de căsnicie

Actorul britanic Colin Firth şi soţia sa, regizoarea italiană Livia Giuggioli, care, anul trecut, a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală în 2015, divorţează, potrivit Fox News.

4218 afișări
Imaginea articolului Motivul divorţului dintre Colin Firth şi soţia sa, după 22 de ani de căsnicie

Sursa: Profimediaimages

Colin Firth, în vârstă de 59 de ani, şi Livia Giuggioli, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 1997, după ce s-au cunoscut, cu un an înainte, pe platourile de filmare la producţia BBC "Nostromo".

Cei doi au doi copii împreună, Luca, în vârstă de 18 ani, şi Matteo, în vârstă de 17 ani, şi locuiesc în Italia. Firth a devenit între timp cetăţean italian.

"Colin şi Livia Firth s-au despărţit.Vor rămâne prieteni apropiaţi şi uniţi în iubirea pentru copiii lor. Roagă să le fie respectată viaţa privată. Nu vor face alte comentarii pe acest subiect", se arată într-un comunicat comun dat publicităţii.

În vara anului trecut, Livia Firth a decis să renunţe la acuzaţiile de hărţuire aduse jurnalistului italian Marco Brancaccia, cu care a avut o relaţie în timp ce ea şi actorul britanic au fost despărţiţi, între anii 2015 şi 2016. În 2017, poliţia italiană a deschis o anchetă după ce Livia a depus o plângere împotriva acestuia, acuzându-l de "o înspăimântătoare campanie de hărţuire", faptă pe care jurnalistul a negat-o. Poliţia a descoperit mai multe "mesaje abuzive" în telefonul lui Brancaccia, în timpul anchetei, iar, în cele din urmă, în mai 2018, acesta a fost pus oficial sub acuzare pentru hărţuire.

Jurnalistul spunea că el şi Livia Firth se cunosc din tinereţe şi că au avut o aventură de 11 luni între 2015 şi 2016. Relaţia s-ar fi încheiat după ce el ar fi făcut presiuni asupra Liviei să divorţeze de Colin Firth.

Soţii Firth au confirmat, de altfel, această relaţie, într-un comunicat transmis presei în luna mai 2018, menţionând că, între timp, s-au împăcat.

Colin Firth a devenit celebru în 1995 graţie rolului din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones" - în care a jucat alături de Renee Zellweger şi Hugh Grant -, musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă", "Pur şi simplu dragoste" şi "Pacientul englez". Colin Firth a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia din "Discursul regelui/ The King's Speech" în anul 2011.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici