MTV Movie Awards 2013: Supereroii din filme, marii premianţi ai galei. LISTA câştigătorilor - FOTO

Supereroii din filmul "Răzbunătorii/ The Avengers" şi personajele din comedia "Silver Linings Playbook" sunt marii câştigători de la gala MTV Movie Awards 2013, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

682 afișări
Imaginea articolului MTV Movie Awards 2013: Supereroii din filme, marii premianţi ai galei. LISTA câştigătorilor - FOTO

Supereroii din filme, marii câştigători de la gala MTV Movie Awards 2013

Gala din acest an a fost presărată cu multe glume ireverenţioase despre diverse părţi anatomice ale concurenţilor şi laureaţilor, dar le-a oferit spectatorilor şi telespectatorilor câteva informaţii şi imagini în premieră despre filmele care se anunţă drept cele mai importante momente cinematografice din 2013.

"The Avengers" a obţinut trei trofee, inclusiv cel mai important - "filmul anului" -, impunându-se la alte două categorii: "cel mai bun personaj negativ" (Loki, interpretat de Tom Hiddleston) şi "cea mai bună scenă de luptă".

"Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine. Vă sunt recunoscător şi sunt, totodată, nerăbdător pentru 2015 - anul în care vom lansa «The Avengers 2»", a declarat regizorul Joss Wheedon, în discursul său de acceptare a premiului, confirmând astfel faptul că o continuare a filmului "The Avengers" se află în pregătire la Hollywood.

Jennifer Lawrence a adăugat colecţiei sale de trofee - care culminează cu Oscarul primit în acest an - încă un premiu, cel pentru cea mai bună actriţă, pentru prestaţia ei din comedia "Silver Linings Playbook", în care joacă rolul unei tinere văduve.

Actriţa americană a urcat pe scenă şi l-a sărutat pe partenerul ei din acest film, Bradley Cooper, recompensat la rândul său la categoria "cel mai bun actor", pentru rolul unui bărbat care suferă de tulburare bipolară.

Gala MTV Movie Awards 2013 a fost prezentată de Rebel Wilson, o actriţă devenită celebră graţie comediei "Pitch Perfect".

Kim Kardashian, însărcinată şi purtând o rochie considerată modestă - neagră, lungă, cu mâneci lungi -, şi Brad Pitt, al cărui nou film "World War Z" va fi lansat în luna iunie, s-au numărat printre prezentatorii acestei gale, iar cântăreaţa adolescentă Selena Gomez şi-a lansat noul ei single, intitulat "Come & Get It".

Rebel Wilson, care s-a impus la categoria "cel mai bun actor debutant", cu rolul Fat Amy din comedia "Pitch Perfect", a prezentat pe parcursul galei o serie de glume îndrăzneţe, ireverenţioase, despre sexualitatea masculină şi cea feminină, apărând pe scenă la un moment dat cu un sfârc fals, suplimentar.

Seth Rogen şi Danny McBride şi-au dat pantalonii jos, într-un moment umoristic al cărui subiect a fost fizicul masculin, iar Taylor Lautner, unul dintre starurile francizei "Amurg/ Twilight", a urcat pe scenă purtând o burtă falsă, pentru a primi trofeul pe care l-a câştigat la categoria "cea mai bună scenă fără cămaşă".

Fanii, care au votat online pentru a stabili câştigătorii acestor premii, i-au ales pe actorii din "Django dezlănţuit/ Django Unchained" Jamie Foxx şi Samuel L. Jackson drept învingători la categoria "WTF Moment".

Jamie Foxx a primit, totodată, trofeul MTV Generation.

Spectatorii şi telespectatorii acestei gale de peste două ore au putut să vadă în premieră câteva imagini din "Iron Man 3" şi "Star Trek Into Darkness", înainte de premierele acestor două filme, în aprilie, respectiv mai.

Fanii au putut să vadă şi câteva imagini din "The Hunger Games: Catching Fire", care va avea premiera în noiembrie.

Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din seria "Harry Potter", a primit Trailblazer Award.

Will Ferrell a fost recompensat cu trofeul Comedic Genius pentru întreaga carieră.

Gala MTV Movie Awards este una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune pentru publicul tânăr şi reprezintă o bună platformă de lansare pentru multe dintre filmele produse la Hollywood, care se adresează în special spectatorilor tineri şi care vor ajunge pe marile ecrane în vara acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici