Muse va susţine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansării filmului "World War Z"

Trupa Muse va susţine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansării în premieră mondială a filmului "World War Z", care îl are în distribuţie pe Brad Pitt

105 afișări
Imaginea articolului Muse va susţine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansării filmului "World War Z"

Muse va susţine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansării filmului "World War Z" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei de la Muse semnează, de altfel, coloana sonoră a filmului. Cântecele se regăsesc pe cel mai recent album al britanicilor, "The 2nd Law". Ulterior proiecţiei în premieră mondială a filmului, la Londra, Muse va susţine un concert în St. James Park. Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare marţi, informează contactmusic.com.

Personajul principal din "World War Z" este fostul investigator al Naţiunilor Unite, Gerry Lane (Brad Pitt), care călătoreşte prin lume pentru a opri o pandemie. "World War Z" este regizat de Marc Forster, după un scenariu de Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard şi Damon Lindelof, după romanul omonim de Max Brooks. Brad Pitt este unul dintre producătorii filmului.

"World War Z" va intra în cinematografe pe 21 iunie, inclusiv în Romania, cu titlul "Ziua Z: Apocalipsa 3D".

Trupa britanică Muse, alcătuită din Matt Bellamy, Dominic Howard şi Chris Wolstenholme, a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici