Muzicianul Fink va concerta în premieră în România, pe 4 februarie 2015

Fin Greenall, muzician, compozitor, scriitor şi DJ de renume internaţional, cunoscut sub numele de Fink, va concerta în premieră în România, în clubul The Silver Church din Bucureşti, pe 4 februarie 2015, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

95 afișări
Imaginea articolului Muzicianul Fink va concerta în premieră în România, pe 4 februarie 2015

Muzicianul Fink va concerta în premieră în România, pe 4 februarie 2015 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Fink a colaborat, de-a lungul timpului, cu artişti renumiţi, printre care se numără şi Amy Winehouse, pentru care a compus piese şi care a ajuns să îl inspire la rândul ei să completeze beat-urile sale cu o voce care să le complementeze, sporindu-le astfel intensitatea. De asemenea, acesta a evoluat alături de Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam, una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume.

Muzica lui Fink a fost frecvent folosită pentru a sublinia momente cheie din seriale cunoscute ca "Dr. House/ House M.D", "The Walking Dead: Invazia zombi", "Lie to me - Psihologia minciunii", "CSI: New York - Criminaliştii ", "NCIS", "Costume/ Suits" şi "Numai tată să nu fii!/ Parenthood". Cea mai recentă colaborare a sa este cea cu John Legend, pentru piesa "Move", inclusă pe coloana sonoră a filmului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", recompensat cu trei premii Oscar.

Îmbrăţişând cultura generaţiei sale şi revoluţia muzicală adusă de muzica electronică, Fin Greenall s-a lansat ca DJ în facultate. Mereu în căutarea mediului care să îi permită expresivitate şi profunzime în muzică, a schimbat platanele pentru chitară şi voce, fără a lăsa în urmă însă pasiunea sa pentru inovaţie - piesele sale păstrează "vibe-ul" revoluţionar, proaspăt al unei generaţii care nu neagă tradiţia, ci o transformă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online, pe www.eventim.ro, la preţul de 112 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici