Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Eva Herzigova, într-un pictorial spectaculos, inspirat din cariera Duran Duran

Supermodelele din anii '90 - Naomi Campbell, Helena Christensen, Yasmin Le Bon, Cindy Crawford şi Eva Herzigova - au pozat într-un pictorial spectaculos pentru revista Harper's Bazaar, inspirat de cariera grupului Duran Duran.

466 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Eva Herzigova, într-un pictorial spectaculos, inspirat din cariera Duran Duran

Supermodelele din anii '90, într-un pictorial spectaculos, inspirat de cariera grupului Duran Duran (Imagine: www.harpersbazaar.co.uk)

Fiecare dintre cele cinci supermodele a jucat un anumit rol, alegându-şi să imite un membru al grupului britanic. Astfel, top modelul Naomi Campbell, în vârstă de 41 de ani, "a devenit" Simon Le Bon, solistul trupei Duran Duran, iar soţia acestuia din viaţa reală, Yasmin Le Bon, în vârstă de 47 de ani, "a devenit" unul dintre chitariştii trupei britanice, informează dailymail.co.uk.

Cindy Crawford, în vârstă de 45 de ani, a pozat în postura chitaristului John Taylor, Helena Christensen, în vârstă de 42 de ani, a pozat la tobe, imitându-l pe Roger Taylor, iar Eva Herzigova, în vârstă de 38 de ani, a cântat la clape, imitându-l pe Nick Rhodes.

Cele cinci supermodele din anii 1990 au pozat şi pe coperta revistei Harper's Bazaar, purtând corsete negre create de casa Dolce & Gabanna.

Coordonat de Vanessa Coyle, pictorialul a fost realizat pentru a fi folosit şi în cel mai recent videoclip al grupului britanic, pentru single-ul intitulat "Girl Panic".

Videoclipul în care apar şi cele cinci supermodele este regizat de Jonas Ackerlund, cel care a regizat videoclipurile "Paparazzi" şi "Telephone" pentru Lady Gaga.

La filmarea videoclipului, realizat în iunie, au fost prezenţi şi designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

Nick Rhodes, clăparul trupei Duran Duran, a vorbit despre acest proiect spectaculos: "Cei de la Harper's Bazaar ne-au contactat pentru a ne propune să colaborăm cu revista lor la un proiect special pentru atunci când noul nostru album va fi lansat".

"Am avut această idee nebunească pentru videoclipul piesei «Girl Panic», care arăta fantastic pe hârtie, dar era un proiect despre care credeam că va fi imposibil de făcut în realitate. Ideea era să recreăm o zi din viaţa trupei noastre, cu cinci dintre cele mai celebre supermodele din lume care vor interpreta rolurile noastre. Lor le-a plăcut ideea de a face un pictorial, iar imaginile de la realizarea lui să devină chiar videoclipul în sine. Aşa a început totul", a adăugat Nick Rhodes.

"Am făcut câteva videoclipuri destul de ambiţioase de-a lungul anilor, dar acesta este cu siguranţă cel mai plin de provocări de până acum", a spus Simon Le Bon. "Să coordonezi agendele de lucru a cinci dintre cele mai mari top modele din lume nu este deloc un lucru uşor - suntem foarte fericiţi că am făcut acest videoclip. Are toate ingredientele pe care noi le considerăm importante: are umor, e strălucitor, sexy şi foarte Duran Duran".

Videoclipul piesei "Girl Panic" va fi lansat mai întâi pe internet şi va avea premiera pe micile ecrane spre sfârşitul anului.

Pictorialul cu cele cinci supermodele din anii 1990 poate fi văzut în numărul din decembrie al ediţiei britanice a revistei Harper's Bazaar, care a fost pus deja în vânzare începând cu 3 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici