Naomi Campbell, sexy într-o reclamă pentru un complex imobiliar - VIDEO

Top modelul Naomi Campbell apare într-o reclamă TV pentru un complex de apartamente de lux din Moscova, deţinut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin, informează dailymail.co.uk.

126 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, sexy într-o reclamă pentru un complex imobiliar - VIDEO

Naomi Campbell, sexy într-o reclamă pentru un complex imobiliar

Campbell, în vârstă de 40 de ani, apare în ipostaze sexy, în lenjerie de mătase, în reclama de 60 de secunde, care este difuzată, în prezent, de televiziunile ruse.

Naomi Campbell şi Vladimir Doronin, supranumit "Donald Trump al Rusiei", sunt împreună din 2008. La puţin timp după ce s-au cunoscut, omul de afaceri din Rusia a fost atât de impresionat de modelul britanic încât i-ar fi făcut cadou acesteia un apartament de lux în Brazilia, în valoare de 18,5 milioane de dolari.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici