Nepoata lui Dolănescu, vedetă în America de Sud

Numele lui Ion Dolănescu este dus mai departe şi în Costa Rica de fiul său mai mic, Dragoş Dolănescu, şi de fiica acestuia, Maria de Jesus Dolănescu, în vârstă de 10 ani. Fetiţa îşi încearcă talentele de cântăreaţă şi de compozitoare, informează Libertatea.

41 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui Dolănescu, vedetă în America de Sud

Nepoata lui Dolănescu, vedetă în America de Sud (Imagine: www.libertatea.ro)

"A câştigat mai întâi etapa organizată în provincia în care locuim, apoi a obţinut locul întâi la faza naţională, care a fost transmisă de televiziunea naţională din Costa Rica. Cântă de la 3-4 ani. Îmi amintesc că tata era foarte bucuros că-i calcă pe urme", spune Dragoş Dolănescu. Întrebat dacă o încurajează pe fiica lui să urmeze o carieră muzicală, Dragoş susţine că dacă ea doreşte acest lucru, el îi va fi alături. "Dacă ea şi-a ales să cânte, am să o ajut", încheie Dragoş.

Citeşte mai multe pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici