Nicoleta Luciu va avea tripleţi - VIDEO

Nicoleta Luciu, care este însărcinată în patru luni, a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV Magazin că va avea tripleţi.

6976 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu va avea tripleţi - VIDEO

Nicoleta Luciu va avea tripleţi (Imagine: Mediafax Foto)

Actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", de la postul Acasă, a mărturisit că astfel i se împlineşte visul de a avea cât mai mulţi copii. Familia Nicoletei a fost foarte fericită când a auzit vestea cea mare, iar micul Zsolt o pupă tot timpul pe burtică.

Întrebată cum decurge sarcina, Nicoleta Luciu a spus că nu mai face sport şi trebuie să stea mai mult în pat pentru că are ameţeli, stări de rău şi greţuri. Ea are grijă să nu acumuleze multe kilograme, însă a recunoscut că pofteşte la mititei.

Despre planurile de vacanţă, Nicoleta spune că la începutul lunii iunie va pleca într-o croazieră cu iahtul prin Croaţia, Grecia şi Israel, cu sora ei, cel mic şi mulţi prieteni. De altfel, Iuliana Luciu se înţelege foarte bine cu Zsolt Jr. şi îl răsfaţă tot timpul.

În finalul interviului, Nicoleta spune că este convinsă că secretul unei familii fericite este reprezentat de copiii, alături de iubire, respect, înţelegere, iar în cazul ei şi al lui Zsolt se adaugă şi distanţa. Cei doi au timp să li se facă dor unul de altul.

Luni, de la ora 17.45, Nicoleta Luciu va merge în platoul emisiunii "Happy Hour" de la la Pro TV, iar telespectatorii postului Acasă sunt invitaţi tot luni, de la ora 22.30, la "Poveştiri de noapte" să urmărească un reportaj cu Nicoleta, Zsolt şi Zsolt Jr.

Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zolt Jr., în septembrie 2008. Vedeta postului Acasă are o relaţie de mai mulţi ani cu iubitul ei, Zsolt Csergo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici