Nicu Constantin, înmormântat în aplauze - VIDEO

Actorul Nicu Constantin a fost înmormântat, sâmbătă după-amiază, în cimitirul din Eforie Sud, în prezenţa a peste o sută de persoane, slujba religioasă fiind oficiată de un sobor de preoţi condus de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

317 afișări
Imaginea articolului Nicu Constantin, înmormântat în aplauze - VIDEO

Actorul Nicu Constantin (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

La intrarea în cimitirul din localitate, suporterii echipei Rapid au afişat un banner pe care scria "Rapidiştii nu te vor uita", actorul fiind un mare susţinător al echipei feroviare.

În cimitir, actorul Tudorel Filimon a transmis un cuvânt de adio din partea foştilor colegi de teatru ai lui Nicu Constantin, iar în momentul în care coşciugul a fost coborât în groapă cele peste o sută de persoane prezente la funeralii au început să aplaude.

Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a ajuns la casa părintească din Eforie Sud sâmbătă, în jurul orei 11.45, fiind întâmpinat de familie, rude, prieteni şi localnici care au dorit astfel să-i aducă un ultim omagiu lui Nicu Constantin.

La funeralii a participat şi actorul Jean Constantin, care a spus că are multe amintiri frumoase cu Nicu Constantin, din turneele făcute împreună pe litoral.

Nicu Constantin a murit, marţi, în urma unui stop cardiorespirator, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

Joi şi vineri, admiratorii i-au putut aduce un ultim omagiu lui Nicu Constantin, trupul acestuia fiind depus la Biserica Icoanei din Capitală.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici