Noora Noor, "regina soul" a Norvegiei, va concerta în premieră în România, pe 29 iunie - VIDEO

Cântăreaţa Noora Noor, cunoscută drept "regina soul" a Norvegiei, va concerta în premieră în România pe 29 iunie, numărându-se astfel printre invitaţii evenimentului-concept WonderDay, care va avea loc pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, informează organizatorii, Amphitrion.

176 afișări
Imaginea articolului Noora Noor, "regina soul" a Norvegiei, va concerta în premieră în România, pe 29 iunie - VIDEO

Noora Noor, "regina soul" a Norvegiei, va concerta în premieră în România, pe 29 iunie (Imagine: www.nooranoor.com)

Noora Noor, una dintre cele mai apreciate artiste ale stilului soul internaţional, şi-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani, până la vârsta de 15 ani având deja primul contract semnat cu casa de discuri Warner Music. Albumul său de debut, "Curious", a fost lansat în 1999 şi a devenit la scurt timp unul dintre cele mai importante materiale discografice de R&B şi soul norvegian. Albumul a cunoscut un mare succes la nivel internaţional, inclusiv în Japonia, unde a fost vândut în zeci de mii de copii.

Cinci ani mai târziu, Noora Noor a lansat albumul "All I am", care s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate la nivel mondial. Printre piesele incluse pe noul material se numără şi melodii compuse de artistă în colaborare cu compozitori şi producãtori din Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie. Următorul album, "Soul Deep", a fost înregistrat în San Jose, California, alături de unii dintre cei mai renumiţi producători soul şi blues de pe continentul american. Noora Noor s-a remarcat şi prin colaborari celebre, printre care se număra implicarea alãturi de Madcon pe albumul "So Dark the Con of Man".

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Official", "Need You", "Zeros", "Forget what I said", "Funky Way", "What man have done" şi "Gone with the wind" (interpretată şi la concursul de muzică Eurovision).

Artista se alătură astfel cântăreţului israelian Asaf Avidan la evenimentul concept WonderDay.

Alături de cei doi, la WonderDay vor sosi artişti în premieră în România, producţii artistice originale, toate acestea fiind plasate într-un spaţiu autentic de poveste, presărat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalaţii luminoase spectaculoase şi elemente fantastice care vor prinde viaţă timp de o zi.

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: early bird - 99 de lei (în perioada 5 martie - 5 aprilie), regular - 129 de lei (în perioada 6 aprilie - 6 mai), 139 de lei (în perioada 7 mai - 7 iunie) şi 149 de lei (în perioada 8 iunie - 28 iunie), 160 de lei (în ziua evenimentului şi la intrare, în limita locurilor disponibile).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici