Nouă concerte neconvenţionale de jazz şi blues, la Festivalul Internaţional EUROPAfest din Capitală

Nouă concerte neconvenţionale de jazz şi blues vor avea loc, în perioada 9 - 23 mai, în Bucureşti, în secţiunea Caffe Festival a Festivalului Internaţional EUROPAfest, un eveniment anual ajuns la cea de-a 21-a ediţie, organizat de jmEvents, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

93 afișări
Imaginea articolului Nouă concerte neconvenţionale de jazz şi blues, la Festivalul Internaţional EUROPAfest din Capitală

Nouă concerte neconvenţionale de jazz şi blues, la Festivalul Internaţional EUROPAfest din Capitală (Imagine: Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto)

Caffe Festival ocupă un loc aparte în cadrul EUROPAfest, fiind un concept gândit să apropie publicul de muzică bună şi să lărgească sfera amatorilor de jazz şi blues, înlocuind rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spaţiu relaxant şi o atmosferă prietenoasă.

Ediţia din 2014 reuneşte în concerte extraordinare stiluri diferite, o şansă perfectă de a face cunoştinţă cu muzica din Europa şi SUA şi cu reprezentanţii ei de marcă.

Astfel, timp de două săptămâni, cafeneaua hotelului Ibis Bucureşti Nord va găzdui evoluţii live,cu nume actuale ale muzicii, care vor susţine concerte şi jam sessions în mijlocul publicului, printre artişti numărându-se Vassilis Blue Sotiriou & The BRB (Grecia), Momoka Masuda (Japonia), Kassiopeia (Germania), Cypress (SUA, Israel), The Adam Green Continuum (Marea Britanie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici