Noul videoclip al Rihannei, interzis în 11 ţări

Videoclipul piesei "S&M" interpretată de Rihanna a generat deja numeroase controverse, fiind interzis în 11 state la o zi după ce a fost lansat, deoarece scenele pe care le conţine, inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste, sunt mult prea şocante, informează nme.com.

375 afișări
Imaginea articolului Noul videoclip al Rihannei, interzis în 11 ţări

Noul videoclip al Rihannei, interzis în 11 ţări

Potrivit site-ului revistei New Musical Express, postul MTV, care a acceptat să difuzeze acest clip doar pe timpul nopţii, intenţionează să reediteze întregul videoclip pentru a putea să îl difuzeze şi în timpul zilei. Totodată, site-ul YouTube îi obligă pe utilizatorii săi să confirme faptul că au peste 18 ani înainte de a putea să vadă acest videoclip.

În acest clip, Rihanna poartă ţinute din piele şi latex, decojeşte sugestiv o banană, simulează actul sexual cu o păpuşă gonflabilă şi îl plimbă în lesă pe celebrul blogger Perez Hilton.

Potrivit Popeater.com, noul videoclip al cântăreţei originare din Barbados transmite un mesaj către reprezentanţii mass-media. Artista apare prinsă de un zid cu ajutorul unor benzi din plastic, în timpul unei conferinţe de presă, iar în altă scenă, membrii presei apar legaţi şi poartă căluş, în timp ce Rihanna îi ameninţă cu o cravaşă.

Melina Matsoukas, regizoarea videoclipului, a declarat pentru Billboard.com că noul clip al artistei "nu este doar o colecţie de cravaşe şi lanţuri, ci descrie relaţia sadomasochistă pe care cântăreaţa o are cu presa".

"S&M" este cel de-al treilea single extras de pe materialul discografic "Loud", al cincilea album de studio lansat de Rihanna în noiembrie 2010.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici