O cină romantică de Valentine's Day şi Udrea în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja - FOTO

O cină romantică de Valentine's Day, o galerie de mină, o mireasă cu alai, cupidoni, urşi, dar şi Elena Udrea în arest, toate din zăpadă, au fost construite, sâmbătă, de turiştii aflaţi în staţiunea montană Straja, unde are loc Festivalul Oamenilor de Zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

336 afișări
Imaginea articolului O cină romantică de Valentine's Day şi Udrea în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja - FOTO

O cină romantică de Valentine's Day şi Udrea în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja (Imagine: Mediafax Foto)

Turiştii care îşi petrec sfârşitul de săptămână în staţiunea montană Straja, din Valea Jiului, judeţul Hunedoara, au putut participa la un concurs al formelor din zăpadă.

Un bărbat din Ineu, judeţul Arad, a construit, împreună cu un prieten, un om de zăpadă în faţa cabanei unde este cazat. El i-a pus o perucă blondă şi o haină de blană, cătuşe şi a parcat o dubă în apropiere. Apoi, în faţa figurinei din zăpadă a pus o ramă de fereastră cu gratii.

”V-o prezentăm pe Elena Udrea care tocmai a coborât din dubă. Are cătuşe la mâini şi în premieră vă arată cadoul primit de la Bica, o altfel de poşetă, cu lanţuri în interior şi exterior. Pe cap are o pălărie în vogă cu pene de... Cocoş. Şi aici în faţa are pachetul primit în arest şi în el am găsit în pâine ascuns un telefon mobil “, a spus Michi Puf din Ineu.

Doisprezece prieteni din Petroşani şi Lupeni au construit, timp de câteva ore, o mireasă cu cunună şi rochie de prinţesă, iar la final au cântat: ”Ia-ţi mireasă ziua bună de la tată de la mumă/ De la fraţi, de la surori, de la grădina cu flori!”, fiind aplaudaţi de turişti.

Mai mulţi bucureşteni veniţi pentru câteva zile în staţiunea Straja au săpat în zăpadă o intrare într-o galerie de mină.

”Avem o nouă deschidere de mină, Mina Straja din Valea Jiului. În '90 au venit minerii la Bucureşti, acum, 2015, am venit noi la ei. Şi am deschis mina veseliei. Suntem investitori privaţi de bună dispoziţie. Ar trebuie să vă spun că mina Straja nu înghite subvenţii”, a spus Paul George, unul dintre bucureştenii care a ajutat la construirea galeriei din zăpadă.

Câştigătorii marelui premiu al Festivalului Oamenilor de Zăpadă din Straja au fost mai mulţi studenţi care au realizat o cină romantică de Valentine's Day.

”Valentin şi Valentina s-au cunoscut în Straja în urmă cu un an. Acum sunt la o cină romantică. Avem lumânări, pahare cu vin, farfurii cu mâncare. Valentin o va cere pe Valentina de soţie şi aici în bulgărele acesta în formă de inimă este inelul de logodnă”, a spus unul dintre studenţi.

Numărul mare de turişti care au construit figurine din zăpadă i-a determinat pe organizatori să dea zeci de premii.

“Plini de imaginaţie oameni în acest an. Sunt lucrări deosebite şi din ce în ce mai multe în fiecare an. Turiştii sunt tot mai implicaţi. Ne-a ajutat şi soarele, a fost o zi superbă şi este multă zăpadă şi plin de turişti la Straja”, a spus unul dintre organizatorii Festivalului Oamenilor de Zăpadă din Straja, Emil Părău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici