FOTO O companie aeriană ”îndulceşte” aspectul avioanelor sale. Acestea vor avea dungi colorate, potrivite pentru perioada de vară

  • Compania aeriană germană Condor este cel mai recent transportator care a îmbunătăţit imaginea avioanelor cu o vopsea simplă, dar elegantă.
  • Avioanele Condor vor fi în curând ”îmbrăcate” în dungi îndrăzneţe de culoarea bomboanelor, inspirate de "umbrele de soare, prosoape de baie şi şezlonguri de plajă", potrivit companiei aeriene.
2780 afișări
Imaginea articolului FOTO O companie aeriană ”îndulceşte” aspectul avioanelor sale. Acestea vor avea dungi colorate, potrivite pentru perioada de vară

Sursa foto: Twitter

Condor a fost deţinută de compania britanică de turism Thomas Cook, care s-a desfiinţat în 2019. Acum, compania aeriană de agrement porneşte pe cont propriu, cu un nou aspect pentru sezonul de vară.
 
Dungile colorate, concepute de agenţia de creaţie Vision Alphabet din Berlin, au scopul de a evoca nostalgia pentru vacanţele din trecut şi entuziasmul pentru vacanţele din viitor.
 
Există cinci opţiuni de culoare: Condor spune că dungile albastre reprezintă marea, dungile galbene amintesc de soare, roşul reprezintă "pasiunea", verdele reprezintă "insula", iar o dungă bej-aurie ar trebui să îi facă pe călători să se gândească la o plajă cu nisip, potrivit CNN.
 
Compania aeriană sugerează că dungile reprezintă, de asemenea, "diversitatea oaspeţilor şi angajaţilor Condor şi multitudinea de oportunităţi de a descoperi lumea cu Condor".
 
Ralf Teckentrup, CEO-ul Condor, a declarat într-un comunicat că dungile colorate sunt "noua marcă înregistrată" a companiei aeriene. În consecinţă, nu doar exteriorul Condor a fost reimaginat. Logo-ul Condor de pe contul său de socializare este acum împodobit cu dungi, în timp ce biletele de călătorie şi materialele de la bord, cum ar fi păturile, au fost schimbate. Condor promite că uniformele echipajului vor "străluci, de asemenea, în noul design", urmând să apară mai multe detalii şi fotografii.
 
Prima aeronavă Condor cu dungi a zburat deja, un A321 colorat cu dungi galbene a plecat din Frankfurt, Germania, spre Lanzarote, una dintre Insulele Canare din Spania, la prânz, pe 5 aprilie.
 
Condor are peste 50 de aeronave în flotă şi promite că majoritatea vor fi vopsite până în 2024. Aşteptaţi-vă să vedeţi şase dintre avioanele cu dungi în operare până în această vară, aceste aeronave urmând să zboare spre destinaţii precum Insulele Canare, Grecia şi Egipt.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici