O continuare a filmului de animaţie "Finding Nemo", intitulată "Finding Dory", va fi lansată în 2015

O continuare a filmului de animaţie "În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo", intitulată "Finding Dory", va fi lansată pe marile ecrane în 2015, au anunţat, marţi, reprezentanţii studiourilor Disney-Pixar.

626 afișări
Imaginea articolului O continuare a filmului de animaţie "Finding Nemo", intitulată "Finding Dory", va fi lansată în 2015

O continuare a filmului de animaţie "Finding Nemo", intitulată "Finding Dory", va fi lansată în 2015 (Imagine: Captura Video)

Filmul "Finding Dory" va avea ca personaj central un peştişor albastru, vorbăreţ şi uituc, a cărui voce va fi asigurată de Ellen DeGeneres, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul cinefililor.

"Sunt încântată de faptul că în sfârşit acest film va fi realizat", a declarat Ellen DeGeneres în talk show-ul ei de televiziune "Ellen".

"Am citit scenariul şi este fantastic. Este amuzant, plin de căldură şi are tot ce îţi doreşti pentru un film", a adăugat ea.

Andrew Stanton, care a fost coregizor al filmului "Finding Nemo" din 2003 alături de Lee Unkrich, spune că noul film va prezenta aventurile prin care va trece Dory în încercarea ei de a se reuni cu cei dragi, după acelaşi tipar ca intriga din filmul "Finding Nemo".

Acţiunea din "Finding Dory" va avea loc parţial pe coasta Californiei şi va descrie evenimente care se vor produce la un an după cele descrise în "Finding Nemo". În noul film vor apărea personaje cunoscute din lungmetrajul iniţial, precum peştişorul Nemo, tatăl său, Marlin, şi grupul de peştişori de acvariu care îşi spun "The Tank Gang".

Filmul "Finding Dory" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 25 noiembrie 2015, cu o zi înainte de Thanksgiving, sărbătoarea americană care marchează de regulă începutul noului sezon de pelicule produse la Hollywood.

Noul proiect ar putea reprezenta o revenire pe un teren sigur pentru Andrew Stanton - regizorul filmelor de animaţie "Wall-E" şi "A Bug's Life" -, după eşecul răsunător de box office înregistrat de "John Carter" în prima parte a acestui an.

Lungmetrajul "Finding Nemo" a obţinut încasări de 921,7 milioane de dolari pe plan mondial şi ocupă locul al patrulea în topul filmelor de animaţie cu cele mai mari încasări din istorie, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Aceeaşi peliculă a câştigat premiul Oscar la categoria "cel mai bun film de animaţie" în anul 2004 şi a fost nominalizată la alte trei categorii de premii ale Academiei americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici