O femeie vrea să-şi folosească propria PIELE pentru a-şi face o geantă: Mi-am pus bani deoparte | FOTO

Joan, în vârstă de 55 de ani, din Manchester, Marea Britanie, suferă de o boală arterială periferică, un rezultat al acestui diagnostic fiind faptul că trebuie să-şi amputeze un picior, transmite mirror.co.uk.

18654 afișări
Imaginea articolului O femeie vrea să-şi folosească propria PIELE pentru a-şi face o geantă: Mi-am pus bani deoparte | FOTO

O femeie vrea să-şi folosească propria PIELE pentru a-şi face o geantă: Mi-am pus bani deoparte | FOTO

Femeia nu vrea să îşi taie piciorul „degeaba”, aşa că s-a gândit la un plan „neobişnuit” pentru a se asigura că piciorul ei va fi folosit, chiar dacă nu mai este ataşat de corpul său.

Joan a luat legătura cu un site care ajută diverse persoane să găsească servicii unice de care au nevoie. În cazul de faţă, femeia a căutat pe cineva care ar fi putut să-i transforme piciorul amputat într-o „minunată geantă de mână”.

„Din cercetările mele personale, costul producerii unei asftel de genţi s-a ridica la aproape 3.500 de euro, iar persoana în cauză ar trebui să cunoască tehnici de conservare a pielii naturale”, spune femeia.

„Mi-am pus bani deoparte, dar nu îmi permit să dau o avere pe aşa ceva”, continuă aceasta.

„Ştiu că este dezgustător şi ciudat, iar unii ar crede că sunt nebună, dar este piciorul meu şi nu pot suporta gândul că o fie lăsat să putrezească undeva. Este parte din mine şi vreau să îl păstrez”, adaugă Joan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici