O fetiţă de 11 ani a emoţionat internetul cu „încălţările NIKE” inventate. A luat aur alergând astfel

O fată de 11 ani din Filipine a câştigat medalia de aur la mai multe competiţii de alergare, remarcându-se prin „încălţările” inedite pe care le purta. Imaginile cu „pantofii” ei au devenit virale.

6542 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 11 ani a emoţionat internetul cu „încălţările NIKE” inventate. A luat aur alergând astfel

Rhea Bullos, din Balasan, a participat în repetate rânduri la competiţiile organizate de Întrunirea Departamentelor Sportive Şcolare Iloilo, unde a ocupat deseori podiumul şi a câştigat numeroase medalii. Fotografiile cu fetiţa de 11 ani au devenit virale pe Internet din cauza „pantofilor de alergare” purtaţi de aceasta. Picioarele ei sunt înfăşurate cu o bandă adezivă, peste care e desenat cu umor logo-ul Nike.

 

 

În ciuda faptului că aleargă, practic, desculţă, Rhea a reuşit să câştige cursele de 400 de metri, 800 de metri şi chiar 1500 de metri, potrivit Aol.

Fotografiile au atras atenţia multor oameni, care au comentat că este „un nou design” pe cere Nike ar trebui să îl studieze. Internauţii au adăugat că „Nike ar trebui să îi plătească fetei pentru noul concept de pantof de alergare” şi au felicitate-o pe Bullos pentru performanţele obţinute. Alţii s-au oferit să îi cumpere fetei încălţăminte adecvată, cerând informaţii despre mărimea pe care o poartă aceasta la pantof.

Printre aceia impresionaţi de povestea sportivei se numără şi fostul jucător de baschet profesionist Jeff Cariaso, în prezent CEO al magazinului de articole sportive Titan 22. Mulţumită Twitter, a reuşit să o contacteze pe fată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici