O vedetă a vlogurilor dedicate cosmeticii a mărturisit că este transgender. Are milioane de fani

Nikkie de Jager, cu milioane de fani pentru materialele publicate pe YouTube prezentând produse şi sfaturi legate de cosmetică, a anunţat că este transgender, notează BBC.

1955 afișări
Imaginea articolului O vedetă a vlogurilor dedicate cosmeticii a mărturisit că este transgender. Are milioane de fani

O vedetă a vlogurilor dedicate cosmeticii a mărturisit că este transgender. Are milioane de fani

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, este din Olanda şi a publicat luni o filmare cu titlul "I'm coming out".

Ea a explicat faptul că mărturisirea i-a fost determinată de o încercare de ”şantaj” astfel că a preferat să îşi dezvăluie ea însăşi secretul.

Cunoscută drept NikkieTutorials, ea este considerată drept una dintre cele mai puternice voci din comunitatea platformelor dedicate cosmeticii.

 

Vezi această postare pe Instagram

for once my hands aren’t in a picture 🤭 DAY 2 of #WinterWonderWeek is HERE!!!! look at that cat eye, baby! 🐱 link in bio! - WHAT LIPSTICK ARE YOU WEARING TODAY?

O postare distribuită de NikkieTutorials (@nikkietutorials) pe Dec 19, 2018 la 2:46 PST

Ea a publicat tutoriale de machiaj şi prezentări de produse de mai bine de un deceniu, adunând 13 milioane de abonaţi. Succesul i-a adus şi colaborări cu vedete precum Lady Gaga, în 2019 fiind numită consultant global pentru compania Marc Jacobs.

De Jager spune că şi-a dorit mereu să îşi spună povestea în propriile cuvinte, dar că odată ce se încearcă să i se nege această posibilitate, ar vrea să îşi reafirme ”puterea”.

"Nu pot să cred că vă spun vouă aşa ceva azi, încât să vadă toată lumea. Dar, fir-ar, e plăcut să o fac într-un final. E momentul să merg mai departe şi să fiu cu adevărat liberă", spune Nikkie.

"Când eram mică, m-am născut în corpul greşit, ceea ce înseamnă că sunt transgender acum", a mărturisit vedeta.

De Jager a explicat faptul că s-a născut băiat dar că întotdeauna s-a identificat drept femeie.

A mărturisit şi că de la şase ani, cu sprijinul părinţilor săi a putut să îşi lase părul să crească şi, de la şapte sau opt ani poartă haine feminine.

A început să ia hormoni şi substanţe de creştere la vârsta de 14 ani, iar la 19, tranziţia era completă, explică ea.

"Nu pot să cred că de azi, lumea ştie. Dar e un lucru pe care chiar, chiar vreau să îl clarific. Sunt eu. Sunt tot Nikki. Nimic nu se schimbă din acest punct de vedere”, a adăugat de Jager.

"Dacă simţi că eşti blocat şi că nu mai e nicio scăpare, să ştii că lucrurile se schimbă. Ai încredere în mine, se schimbă”, îşi încurajează ea fanii la finalul înregistrării.

Ingrid van Engelshoven, ministrul educaţiei, culturii şi ştiinţei, a descris-o drept ”curajoasă” şi ”un model”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici