Obama face glume pe seama soţiei: Le-a sugerat militarilor că s-a căsătorit cu Michelle pentru "materialul genetic"

Preşedintele SUA, Barack Obama, aflat într-o vizită la baza Langley-Eustis din Hampton, în Virginia, le-a sugerat militarilor că s-a căsătorit cu Michelle pentru "materialul genetic", relatează postul CBS în pagina electronică.

473 afișări
Imaginea articolului Obama face glume pe seama soţiei: Le-a sugerat militarilor că s-a căsătorit cu Michelle pentru "materialul genetic"

Obama face glume pe seama soţiei: Le-a sugerat militarilor că s-a căsătorit cu Michelle pentru "materialul genetic" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Prima Doamnă a jucat un "rol umoristic" în ultima zi a unui turneu prezidenţial de trei zile, cu autocarul, în statele North Carolina şi Virginia, comentează CBS. Michelle a vorbit, la baza militară Langley-Eustis, despre iniţiativa sa de a contribui la angajarea a 25.000 de soţii de veterani şi militari în sectorul privat, până la sfârşitul lui 2013. Una dintre cauzele susţinute de Michelle este ameliorarea condiţiilor de viaţă a personalului militar.

Preşedintele, care urma să susţină un discurs după această introducere, a renunţat să-l citească şi a vorbit liber despre soţia sa. "Urăsc să fiu nevoit să vorbesc după Michelle. Este atât de bună", le-a spus el militarilor. "Vreau să explic pentru cei din spate, care încă nu sunt căsătoriţi", a continuat el, peste hohotele de râs ale militarilor. "Scopul este să te căsătoreşti, să încerci să îţi îmbunătăţeşti materialul genetic" al familiei, a spus Obama.

Fostul preşedinte George W. Bush vorbea adesea despre căsătorie atunci când o lăuda public pe soţia sa, Laura, sau pe soţiile altor lideri. Dar Obama face pentru prima dată acest comentariu cu privire la "materialul genetic".

Lăudând rolul soţiei sale în "susţinerea şi onorarea familiilor militarilor" americani, preşedintele a adăugat că "ea face toate aceste lucruri şi arată drăguţă".

Ulterior, familia Obama a oprit la magazinul unui fermier din Hampton, pentru a face cumpărături. În timp ce Barack le spunea proprietarilor magazinului că "Michelle face o treabă bună promovând produse şi încercând să convingă pe toată lumea să le mănânce legumele", Prima Doamnă a SUA se lupta cu un dovleac uriaş, încercând să-l urce în cărucior. Proprietarul magazinului a apreciat că avea aproxiamtiv 30 de kilograme. "Nu te răni", i-a spus preşedintele, în timp ce soţia sa punea alt dovleac în coş. Dovlecii ar urma să fie expuşi la Casa Albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici