Obiective pentru 2021: Ce îşi propun românii, la început de an

  • Românii au înclinaţii mai mari către o schimbare în bine, faţă de 2020
  • Românii sunt mai preocupaţi de sănătate în 2021
  • 10% dintre respondenţi doresc să facă mai multe călătorii
528 afișări
Imaginea articolului Obiective pentru 2021: Ce îşi propun românii, la început de an
La început de an, de regulă, îţi setezi ţintele pe care vrei să le atingi în următoarele douăsprezece luni şi speri să fie un an mai bun, faţă de cel care tocmai a trecut.
 
Un studiu realizat de agenţia de cercetare de piaţă iZi data arată cu ce idei au întâmpinat românii noul an, în comparaţie cu 2020.

Ce vor românii pe plan personal şi profesional de la 2021?

Faţă de 2020, tot mai mulţi ne gândim la o schimbare în bine, o viaţă mai bună şi un an mai bun. Vrem să ne schimbăm stilul de viaţă şi să ne ocupăm mai mult de sănătate.
 
Călătoriile sunt şi ele pe listă, bifate pentru 2021, nici nu e de mirare la cât ne-au lipsit.  Însă, un procent destul de mic au arătat că le pasă de politică, în comparaţie cu anul trecut. Dacă în 2020 cereau îmbunătăţirea situaţiei politice un sfert dintre chestionaţi, acum doar 16%.
 
Pe plan profesional, românii au o nemulţumire legată de locul în care lucrează în prezent. Fie vor un salariu mai mare, fie vor să-şi întemeieze propria afacere. Cert e că suntem dispuşi să alocăm o atenţie mai mare studiilor şi formării profesionale, pentru a avea un job care să ne facă fericiţi.
 
  • 37% se gândesc la o schimbare în bine
  • 21% vor să-şi schimbe stilul de viaţă
  • 10% vor să facă mai multe călătorii
  • 16% vor îmbunătăţirea situaţiei politice
  • 17% vor o creştere salarială

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici