"Ochiul Magic" - concursul de fotografie care îşi propune să promoveze Bucureştiul

Fotografii profesionişti şi amatori sunt invitaţi de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, să participe, în perioada 17 - 25 mai, la concursul de fotografie "Ochiul Magic", care îşi propune să promoveze Capitala, potrivit unui comunicat.

1169 afișări
Imaginea articolului "Ochiul Magic" - concursul de fotografie care îşi propune să promoveze Bucureştiul

"Ochiul Magic" - concursul de fotografie care îşi propune să promoveze Bucureştiul (Imagine: Shutterstock)

La concurs se poate înscrie orice persoană care are un telefon cu cameră foto, un aparat foto sau un aparat foto profesionist. La sfârşitul concursului vor fi premiaţi 400 de fotografi, iar pozele lor vor contribui la realizarea unui album special care va fi lansat de municipalitate pentru promovarea Capitalei.

Competiţia va demara concomitent cu evenimentul Noaptea Albă a Muzeelor (17/ 18 mai), însă înscrierile au început deja pe site-ul www.ochiul-magic.ro, pentru vorbitorii de limba română, şi pe www.magiceye.com.ro, pentru secţiunea internaţional. Înscrierea se poate face online, pe site, sau pe 17 şi 18 mai la pavilionul ce va fi instalat în Piaţa George Enescu din Capitală.

Pentru concurs au fost delimitate mai multe zone din Bucureşti, fiecăreia fiindu-i asociată o culoare: roşu, verde, galben, albastru şi negru. Fiecărui participant i se va atribui o zonă din Capitală, iar cel puţin două dintre cele trei fotografii care vor fi supuse jurizării vor fi realizate în zona atribuită.

Pe 25 mai vor fi premiaţi cei 400 de câştigători, care, ulterior, îşi vor regăsi numele în Albumul Oficial al Municipiului Bucureşti.

Participanţii îşi vor putea ridica legitimaţiile de concurs în zilele de 17 şi 18 mai, iar 21 mai, ora 24.00, este data limită până la care vor fi prezentate spre jurizare fotografiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici