One.ro lansează "One Wedding - ghidul unei nunţi fabuloase"

One.ro lansează ghidul pentru o nuntă cu stil "One Wedding - All About I Do", o colecţie de articole dedicate sezonului nunţilor, care include şi un concurs interactiv, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

180 afișări
Imaginea articolului One.ro lansează "One Wedding - ghidul unei nunţi fabuloase"

One.ro lansează "One Wedding - ghidul unei nunţi fabuloase"

One.ro a pregătit o surpriză de proporţii pentru cei care se pregătesc anul acesta să facă "marele pas" în viaţa în doi: ghidul "One Wedding - All about I DO".

Astfel, cele care nu s-au hotărât încă în privinţa rochiei de mireasă au la îndemână cele mai noi tendinţe în materie, dar şi un top al celor mai frumoase ţinute "made in Romania".

Articolele ample despre accesoriile de mireasă, alegerea verighetelor, pantofilor de nuntă şi a destinaţiei ideale pentru luna de miere vor uşura misiunea grea care le aşteaptă pe mirese în acest an.

One.ro s-a gândit şi la mire, cu articolul dedicat alegerii costumului acestuia, care îl va face să se simtă bine în pielea lui şi să treacă mai uşor peste emoţiile zilei.

Surprizele plăcute nu se termină aici: cititoarele se pot amuza ghicind partenerii de viaţă ai vedetelor de la Hollywood într-un quiz interactiv şi pot câştiga o rochie de mireasă sau două voaluri de la Alice Design.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici