Video Organizatorii reuniunii ONU i-au aşezat lui Boc un podium de lemn pentru a vorbi la microfon - VIDEO

Organizatorii reuniunii plenare a Adunării Generale a ONU, aflată în desfăşurare la New York, i-au aşezat premierului Emil Boc un mic podium de lemn înainte ca acesta să îşi susţină discursul de tribuna sălii, şeful Guvernului folosind acest suport pentru a vorbi de la microfon.

63 afișări

El i-a urmat la tribună înaltului primului-ministru olandez Jan Peter Balkenende, iar organizatorii au alergat imediat după discursul şefului Guvernului olandez pentru a instala podiumul de lemn pentru Boc.

După discursul premierului român, podiumul a fost înlăturat de către organizatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici