OSCAR 2011 - GALERIE FOTO: Vezi cu ce toalete au defilat vedetele pe covorul roşu

Gala de decernare a premiilor Oscar este, de foarte mulţi ani, o ocazie în care actorii, dar mai ales actriţele pot face dovada eleganţei şi a bunului gust, dictând totodată principalele tendinţe ale primăverii, la ediţia de anul acesta remarcându-se roşul intens şi culorile pastel strălucitoare.

928 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2011 - GALERIE FOTO: Vezi cu ce toalete au defilat vedetele pe covorul roşu

OSCAR 2011 - GALERIE FOTO: Vezi cu ce toalete au defilat vedetele pe covorul roşu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

VEZI AICI GALERIA FOTO cu toaletele vedetelor de la Oscar 2011

Potrivit dailymail.co.uk, cele mai importante două tendinţe vestimentare de la cea de-a 83-a ediţie a premiilor Oscar au fost decise în funcţie de culori, vedetele fiind împărţite în două grupuri, cele care au ales să poarte rochii în nuanţe vibrante de roşu, de la case de modă precum Valentino şi Versace, şi cele care au optat pentru ţinute pastel, din materiale fluide, semnate Marchesa sau Monique L'Hullier.

Deşi negrul a fost o alegere sigură şi populară printre vedete, au existat şi surprize precum rochia de culoarea lavandei, cu broderii galbene, de la Givenchy Haute Couture, purtată de Cate Blanchett. Şi Natalie Portman a făcut, în opinia unor specialişti în modă, o alegere surprinzătoare, optând pentru o rochie într-o nuanţă neobişnuită de vişiniu, cu o croială empire, semnată Rodarte.

Actriţa Amy Adams a impresionat, la rândul ei, printr-o rochie bleumarin din paiete L'Wren Scott. De la aceeaşi casă de modă şi-a ales şi Penelope Cruz rochia stacojie brodată cu paiete care i-a pus în evidenţă silueta voluptoasă pe care şi-a păstrat-o şi după naştere.

Pe de altă parte, Gwyneth Paltrow şi Jennifer Lawrence au ales ţinute simple, minimaliste, de la casa de modă Calvin Klein. Rochia foarte simplă, roşie, a lui Lawrence a fost realizată de Francisco Costa, designerul casei Calvin Klein, în timp ce Paltrow a ales un model de rochie cu o croială simplă, dreaptă, dintr-un material argintiu.

La polul opus, actriţele Anne Hathaway, Jennifer Hudson şi Sandra Bullock au ales rochii sofisticate, cu trenă, toate în nuanţe intense de roşu. Creaţia vestimentară purtată de Hudson, de la casa de modă italiană Versace, avea o trenă atât de lungă încât a avut nevoie de ajutor ca să se poată mişca pe covorul roşu. Hathaway a fost însoţită pe covorul roşu chiar de Valentino, cel care i-a creat sofisticata rochie roşie.

Materialele diafane în culori pastel, brodate cu mărgele, cristale sau paiete, au fost în tendinţe în ultimii doi ani şi se pare că încă sunt la modă, după cum au dovedit Hilary Swank, care a purtat o rochie vaporoasă şi strălucitoare de la Gucci, partea de jos fiind accesorizată cu pene de struţ, dar şi Mandy Moore, care a îmbrăcat o rochie sofisticată, cu partea superioară făcută dintr-un material argintiu, strălucitor, iar partea de jos creată dintr-un material uşor, lejer, într-o nuanţă pastel.

Michelle Williams a defilat pe covorul roşu într-o rochie Chanel, care nu a fost prea apreciată, deoarece părea mai mult o rochie de zi, mult prea simplă pentru fastuoasa ceremonie. Totuşi, Williams a atras atenţia în mod pozitiv printr-un machiaj perfect şi tunsoarea sa băieţească, ce îi oferea un aspect modern şi tineresc.

Totodată, Celine Dion, care a fost criticată în numeroase rânduri pentru alegerile sale nu tocmai potrivite în materie de vestimentaţie, a ales o rochie Armani Prive, sofisticată, care i-a pus în evidenţă silueta perfectă pe care şi-a păstrat-o după naştere.

Printre starurile care şi-au dorit ţinute cu totul speciale s-a numărat şi Scarlett Johansson, care a ales o rochie din dantelă vişinie semnată Dolce & Gabbana. Mila Kunis a ales şi a o rochie specială, din dantelă drapată, într-o nuanţă delicată de lila, cu un decolteu foarte adânc.

Lungmetrajul "Discursul regelui/ The King's Speech" a fost marele câştigător la cea de-a 83-a gală a premiilor Academiei de film americane, duminică, la Los Angeles, echipa acestei producţii adjudecându-şi, printre altele, premiile pentru cel mai bun film şi cea mai bună regie. Natalie Portman a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia ei din pelicula "Lebăda neagră/ Black Swan", în timp ce Colin Firth a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea sa din filmul "Discursul regelui/ The King's Speech".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici