Ozzy Osbourne şi-a supărat fanii argentinieni

Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a fost huiduit de fanii veniţi la concertul pe care l-a susţinut în oraşul argentinian La Plata, după ce a fluturat pe scenă un steag al Braziliei.

469 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne şi-a supărat fanii argentinieni

Ozzy Osbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP))

Pe 6 octombrie, trupa Black Sabbath era pe cale să-şi încheie concertul pe care îl susţinea în oraşul argentinian La Plata, când un fan a aruncat pe scenă un steag brazilian, informează contactmusic.com.

Numeroşi spectatori l-au huiduit pe Osbourne când acesta a luat steagul şi a început să-l fluture, după care l-a înfăşurat în jurul trupului.

Trupa Black Sabbath se află în prezent în turneu mondial, iar în noiembrie şi decembrie va susţine o serie de concerte în Europa.

În 2011, membrii trupei Black Sabbath au anunţat că se vor reuni în formula originală, cu Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler şi Bill Ward, vor organiza un turneu mondial şi vor lansa un album nou.

Materialul discografic intitulat "13" a fost lansat în iunie anul acesta.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici