Pălăria purtată de Pharrell la gala Grammy 2014, vândută cu 44.100 dolari, în scopuri caritabile

Pălăria din fetru purtată de rapperul Pharrell Williams la gala premiilor Grammy 2014, creată de Vivienne Westwood, a fost vândută cu 44.100 de dolari la o licitaţie organizată în scopuri caritabile.

178 afișări
Imaginea articolului Pălăria purtată de Pharrell la gala Grammy 2014, vândută cu 44.100 dolari, în scopuri caritabile

Pălăria purtată de Pharrell la gala Grammy 2014, vândută cu 44.100 dolari, în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Acest accesoriu vestimentar spectaculos prin dimensiunile sale neobişnuite a fost cumpărat de lanţul american de restaurante fast food Arby's, al cărui logo prezintă o asemănare uluitoare cu pălăria purtată de Pharrell Williams la gala premiilor Grammy în luna ianuarie, informează contactmusic.com.

Rapperul şi producătorul muzical a donat acea pălărie în scopuri caritabile, punând-o în vânzare pe site-ul eBay.com, în beneficiul fundaţiei sale de caritate From One Hand to Another.

Licitaţia s-a încheiat duminică, în aceeaşi zi în care Pharrell Williams a cântat la gala premiilor Oscar, iar pălăria a fost achiziţionată de patronii lanţului de magazine Arby's.

Cântăreţul, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec, cu melodia "Happy" din filmul de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", va dona suma obţinută din vânzarea pălăriei fundaţiei From One Hand To Another, care ajută copiii şi tinerii cu probleme prin crearea unor centre de învăţare cu ajutorul noilor tehnologii şi a artei.

Pharrell Williams este producător, interpret şi compozitor şi a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte şi Chad Hugo. El este şi solistul şi toboşarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi prietenul său din copilărie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici